Shadow Dark Napisano Wrzesień 3, 2018 Share Napisano Wrzesień 3, 2018 (edytowany) Stołeczne Bronies Twilight ma zaszczyt zaprosić Was na Pierwszego Warszawskiego Pinkiemeeta! A skąd taki pomysł? Postanowiliśmy nieco odbiec od typowej formuły atrakcji na meecie, stawiając w większym stopniu na zabawy niewerbalne na powietrzu, a niżeli zajęcia w zamkniętych placówkach. Jakie atrakcje nas czekają? - Gonitwa Spadających Liści - Turniej Pseudo-Rycerski - Karaoke - Turniej Pseudo-Łuczniczy - Nocna Sesja RPG - Maraton Kucykowy Starszych Generacji Na koniec czeka nas jeszcze, podobnie jak na Przyjacielskim Lipcowym Twilightmeecie, integracyjnie ognisko połączone z urodzinami jednego z Broniaków - Mgr. Dasha Wszystkie informacje znajdziecie na stronie wydarzenia na forum i wydarzenia na FB Edytowano Wrzesień 11, 2018 przez Shadow Dark 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Wrzesień 5, 2018 Share Napisano Wrzesień 5, 2018 Kopycio jaka szkoda że mnie nie będzie na kolejnym pony mecie A pozatym Pozdrawiam Serdecznie wszystkich fanów mlp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dark Napisano Wrzesień 5, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2018 Kopycio. Również pozdrawiamy, mamy nadzieję że w końcu uda Ci się do nas wpaść. Czymanko! ~Shadow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Wrzesień 5, 2018 Share Napisano Wrzesień 5, 2018 A pozatym mam 26lat a bronym jestem od 2016r a moją najbardziej ulubioną twórczościa fandomową sa klimaty FoE . A takie pytanko mam do Ciebie kucyku masz może konto na diskordzie mmt bo ja mam jak by co tu masz moj nick Littlepip 02 brony#1090 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dark Napisano Wrzesień 5, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2018 FoE to również moje ulubione klimaty, discorda nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 FoE to nie skrót od Fallout Equestria tylko Fall of Equestria (czy jakoś tak) nie sprawdzajcie co to Fall of Equestria jest bo to jest złe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayka_87 Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 ja już spasuje jednak ponymeety mi nie podchodza, chyba wyrastam z kuców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Chętnie bym pojechał ale daleko trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się