dayka_87 Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Ostatnio zauważyłem, ze serial dość mocno się rozkręcił, gdy nadrobiłem zaległy sezon i kawałek ósmego. arówno Discord, ww. Starlight, Trixie, ta zielona zapomnialem ksywy, to jest normalnie jakas idylla. Każda z tych postaci rozwija swoje sympatie wobec inych zwłaszcza z mane6 Troche to przypomina mnie z przeszłości kiedy .... byłem mniej życzliwy i uprzejmy wśród tych których uznawałem za swoich wrogów. Przemiany większosći antagonistów poza Chrysalic otworzyła mi oczy na wiele spraw ktoóre traktowałe z przymrużeniem oka tak btw. A wy mieliście podobne sytuacje w necie i realu? i czy nawróciliście swoich wrogów na jasna strone mocy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Bardzo fajny temat, chociaż nazwę bym zmieniła, nie mam pomysłu na jaką, ale żeby było wiadomo o co chodzi. Często zwracamy uwagę na to czy postacie w serialu, grach, książkach mają postępy, uczą się na błędach, poprawiają swoje złe cechy charakteru, a mniej przykładamy wagę do tego, czy sami tak robimy. Nikt nie jest idealny i zawsze coś będzie do poprawy. Sama widzę u siebie mnóstwo wad, nad którymi staram się zapanować. Jest to trudne, ponieważ cechy charakteru mają różne źródła. Niektóre są wrodzone i wręcz niemożliwym jest ich się pozbyć, a inne są nabyte i je najłatwiej jest zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Kilka rzeczy u mnie naprawdę się zmieniło po obejrzeniu serialu. Co do wrogów czy udało mi się jakiś nawrócić na jasną stronę mocy? Nie wiem i raczej się nie dowiem, bo takowych nie posiadam i nigdy nie posiadałem. Moje nastawienie do innych jest życzliwe i uprzejme. Z natury jestem otwarty i przyjacielski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayka_87 Napisano Wrzesień 11, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2018 no wiadomo że serial nei zastąpi żadnych terapi ani tymbardizje porad u psychologa -_- Czy chociażby rozmow z rodzicami co kto woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts