Moonlight Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 (edytowany) autor obrazka: MoongazePonies *Moon zmachana, przybija ostatni gwóźdź przy ramie tablicy ogłoszeń i wbija ją w ziemię*Możesz zaczynać! Skończyłam.Uwaga, uwaga! Panie, panowie, paprotki, misiaczki i tchórzofretki! Dział Wielkiej i Potężnej Trixie został wykopany spod sterty starych kartonów, a sama scena powoli staje się coraz bardziej okazała. W tym celu postanowiłyśmy stworzyć temat, w którym będę mogła zamieszczać wszelkie ważne informacje odnośnie, moich planów, nieobecności, ale też konkursów i innych niespodzianek. To będzie mój prywatny kącik asystentki, do spraw ważnych, dlatego pozwolę sobie teraz poprosić Wspaniałą Iluzjonistkę o pójście na zasłużony odpoczynek. Jesteś pewna Moon? Poradzisz sobie sama? Tak, tak, dam radę. Taka w końcu rola asystentki, pamiętasz? Zapewniam cię, o Wielka i Potężna Trixie, że w tym temacie poradzę sobie sama. Dreptaj odpocząć, może chcesz jakiś masaż? *Trixie łapie momentalnie karnet do spa i znika w kłębach dymu* Dział został odkopany już miesiąc temu, a ja cieszę się, że okazujecie mi tyle cierpliwości podczas stawiania go na nogi. W najbliższym czasie mam zamiar odświeżyć nieco stare dyskusje oraz dodać nowe zabawy, byście nie nudzili się zbytnio na naszym małym przedstawieniu. Spróbuję też odpowiadać w wywiadzie przynajmniej raz na tydzień, byście nie musieli zbyt długo czekać na zadanie, nowych, nurtujących was pytań. W najbliższy weekend mam też zamiar dodać kolejny wpis do pamiętnika i mam nadzieję, że spodoba wam się równie mocno jak poprzednie! Planuję też w wolnej chwili zrobić obrazek powitalny do działu, także będzie się działo! Edytowano Listopad 5, 2018 przez Moonlight 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 30, 2018 Autor Share Napisano Listopad 30, 2018 vector by mewtwo-EX *Moon przyczepia świąteczne lampki i ozdoby do tablicy ogłoszeń, mając nadzieję, że konstrukcja jakoś to wytrzyma* Nadszedł czas na małe sprawozdanie. Od ostatniego ogłoszenia trochę się zmieniło, ale nie aż tak dużo jak bym chciała. W poddziale z zabawami pojawił się jeden nowy temat, ale zabawa jest chyba trochę zbyt wymagająca, więc chyba w najbliższym czasie przerobię ją na konkurs. Myślę, że nagrodami będą odznaki, a najlepszy wpis dostanie ode mnie mały rysunkowy upominek. To chyba brzmi dość zachęcająco. Pracuję nad dużo prostszą zabawą, którą wprowadzę w najbliższym czasie. Będzie dotyczyć pewnego przedmiotu i mam nadzieję, że spodoba Wam się równie mocno, jak "Chwalipięta". Wpisu do pamiętnika dalej brak, ale cały czas nad nim pracuje, więc spokojnie. Nie zapomniałam o nim! W ten weekend będzie. Dyskusje... to będzie mój priorytet po ogarnięciu wyżej wymienionych rzeczy. Myślę, że miło będzie odświeżyć stare dyskusje, chciałabym poruszyć w nich trochę bardziej temat przeszłości Trixie i przeanalizować z Wami przemianę naszej drogiej Sztukmistrzyni. Obrazek powitalny jest w trakcie rysowania, jestem nim straszliwie podekscytowana - tyle mogę powiedzieć. Myślę, że powoli wyrabiam się w odpisywaniu na pytania i być może w najbliższym czasie trochę bardziej pobawię się w zapytajkowym poddziale. Dziękuję Wam bardzo za aktywność na Wielkiej Scenie. Wszyscy tworzymy bardzo ciekawe przedstawienie. Zobaczymy, co będzie dalej! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts