Spoiler Cat Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wiem... kluska wyszła... Ale słodka, więc: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Gimnastyka głowy na dziś wykonana? To dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Aż mi coś strzykło w karku Ale tak pozatym to fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Wypadałoby się uczyć rysować... a nie mam zupełnie pomysłów... dlatego otwieram requesty... niestety na zasadzie "będzie kiedy będzie, jeśli będzie", nie chcę się zobowiązywać do rysowania czegoś czego chciałbym uniknąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) Dżemiku drogi, pamiętam że mam Ci to narysować jednak chwilowo... albo i na dłużej mam dość oglądania kucyków... Jak tylko naucze się trochę lepiej rysować ludzi, to będziesz mial humanizację. Chwilowo kreski zestawiły mi się w ten oto sposób, tworząc razem głowę Kirito z anime "Sword Art Online" Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Kuoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Kolejny dubel, kolejny tragiczny szkic I jak widać kolejne ćwiczenie szyi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts