D.E.F.S Napisano Listopad 6, 2019 Share Napisano Listopad 6, 2019 Witajcie kochani. Właśnie dziś dotarła do mnie wieść, iż mam nowego opiekuna. Dzięki temu będziemy mogli rozbudować dział i zapewnić wam rozrywkę podczas trwającej jesieni. Od tej pory wszystkie ogłoszenia będą ukazywać się tutaj. A pierwszą informacją jest mój opiekun. - Dalej śmiało przedstaw się nam - Cześć wam. Jestem D.E.F.S lub jak kto woli Darth Evill/ Fire Sky.Razem z Sunset postaramy się dać wam tyle radości, ile jest to możliwe. - Ale najpier napijemy się kakao? - Dobrze, ale pamiętaj, że czeka nas sporo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 9, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2019 Witajcie kochani. Jak pewnie zauważyliście, Darth otrzymał miano pełnoprawnego opiekuna Laboratorium. Jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Darth może nie jest najlepszy, ale miło spędza się z nim czas. Z tego co wiem, idą pewne nowości. Szykuje się konkursik literacki, nowe tematy dyskusyjne i może nawet dostanę własnego bloga. Dziękuję wam kochani, to właśnie dzięki wam mam opiekuna i Laboratorium ma szansę na powrót do dawnej świetności. Ogromnie jestem wam wdzięczna. Buziaki dla wszystkich :* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts