Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 No siemano co u was słychać, bo u mnie jest dużo roboty bo mieszkam na wsi bo wstawiam garaż słucham muzyki, i chcę zadać pytanie? chcę się tutaj z kimś za przyjaśnić. Jeśli jest zainteresowany to będzie mi miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Ja mogę jeśli chcesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 Ok co u ciebie słychać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 A dobrze.Rysuję se.A u cb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 A u mnie to dużo robót teraz mam wolne na razie a tak to to grałem w badmintona. Albo filmy oglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Ja rówież lubię oglądać filmy najbardziej jakieś komedie albo kryminały a ty jakie filmy lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 A ja to lubię filmy katastroficzne, akcji, trylogie, horrory i fantazje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 O ja rówież.A najbardziej lubię Harryy Potter i Więzień Azkabanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 A ja to Insygnia śmierci 1 i 2 czara ognia i książę półkrwi no i jeszcze lubię władcę pierścieni oglądać albo Hobbita A jakie gry grasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Hobbit to również fajny oglądałąm go kiedy w telewizji i czytałam bardzo mi się spodobała ciekawy film. Hobbit to również fajny oglądałąm go kiedy w telewizji i czytałam bardzo mi się spodobała ciekawy film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 No bardzo jest fajny zawsze ostatnie części są smutne że ktoś ginie jak thorin przepraszał Bilbo za to co powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Przeczytałam wszystkie książki o Harrym Poterze oraz inne z bibloiteki.XD No fakt tu już się liczy na szczęśliwe zakończene a tu bam ktoś ginie i robi mi się smutno. Wolę szczęśliwe zakończenia. Po za tym lubisz czytać bo ja jestem strasznym molem książkowymXd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 No niestety tak już zrobili że musi być smutno koniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Wszyscy mówią że ja je zjadam a nie czytam XD No w sumie chcą by było ciekawie i utrzymać widzów w napięciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 No jak w titanicu zawsze robią filmy żeby być smutny potem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 No a Tytanic to był świetny tylko szkoda Jacka i Rose. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 A no szkoda jak już to oglądałem płakałem jak dziecko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Po za tym to ty tu od kiedy jesteś bo ja dopiero dzisiaj się zarejestowałam. Po za tym to ty tu od kiedy jesteś bo ja dopiero dzisiaj się zarejestowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 No ja już jestem od 13 maja i cię bardzo witam fandomie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 1.Ja również a po 2.Ciebie również witam.XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 Jesteś bardzo miłą i sympatyczną osobą i bardzo lubię takich ludzi dobrych i miłych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Zresztą nie wiedziałam że inni również lubią MLP. Ze mnie na ogół to się śmieją albo wytykają palcami.Miło wiedzieć że są również tacy gorący fani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 Powiem ci jedno nie patrz na to kto macha palcem bo chcą cię zranić i zabronić to co lubisz a tutaj są sami swoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Sorry muszę kończyć bo idę spać.Do jutra.Miło się z tobą gada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 29, 2020 Autor Share Napisano Maj 29, 2020 No dobra dobranoc ci życzę mam nadzieje że jutro znów popiszemy co ty na to naprawdę już cię polubiłem i Mam na imię Krystian a tobie jakie masz imię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się