Ryk Napisano Grudzień 15, 2023 Share Napisano Grudzień 15, 2023 To co w temacie, hej Nareszcie nadszedł ten czas (a przymierzałem się do tego już ze dwa razy), kiedy to doczekałem się konta na forum. Aż głupio się przyznać, że na żadnym jeszcze dotąd nie pisałem. Gdzie się taki uchował? A nie powiem. Część z Was pewnie mnie kojarzy, reszta może kiedyś będzie miała nieprzyjemność mnie poznać. Do jednych i drugich wirtualnie się uśmiecham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulture Napisano 2 Październik Share Napisano 2 Październik Dnia 15.12.2023 o 23:01, Ryk napisał: To co w temacie, hej Nareszcie nadszedł ten czas (a przymierzałem się do tego już ze dwa razy), kiedy to doczekałem się konta na forum. Aż głupio się przyznać, że na żadnym jeszcze dotąd nie pisałem. Gdzie się taki uchował? A nie powiem. Część z Was pewnie mnie kojarzy, reszta może kiedyś będzie miała nieprzyjemność mnie poznać. Do jednych i drugich wirtualnie się uśmiecham. Serdecznie witam Ja w sumie tez świeżynka, jakby nie patrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryk Napisano 2 Październik Autor Share Napisano 2 Październik Jej! Ktoś mnie przywitał! Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się