Replincio Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Wrzucam swoje rysunki choć większość z nich jest na takim poziomie, że pójdą na makulaturę... Będę ekologiem! Choć obrazki i tak dobre jak na robione na przedsiębiorczości Twilight: AJ: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Twilight nie ma jednej nogi, a z grzywy zupełnie nie przypomina siebie. Applejack już lepsza, chociaż ogon gigantyczny. I aż szyja boli od odchylania głowy w prawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ona ma tą nogę tylko po prostu zachodzi do wewnątrz, brakuje jednej kreski (u aj to samo) Zapomniałeś jeszcze o rogu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Dobzie... poprawie się... Mówiłem, że nie są to rysunki na wysokim poziomie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Masz nawet przyjemną kreskę. Jak na początki całkiem nieźle, chociaż powinieneś popracować nad pyszczkami (chyba, że to twój styl, więc ok). Najważniejsza rzecz... Rysunki znacznie lepiej wyglądają na gładkim papierze, jeżeli nie masz bloku to taki z drukarki też się nada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 7, 2012 Autor Share Napisano Listopad 7, 2012 Tym razem beznadziejne rysunki... Niby to samo ale z małą różnicą... Te są pomaziane kredkami Trochę mojej szkolnej twórczości xD Ech... poprzednie były lepsze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Aż dziwne jak linie pomocnicze pomagają w rysowaniu... Oto dopracowane, długo rysowane rysunki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Rarity wyszła świetne, naprawdę mi się podoba ten efekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Tu macie linka z całym progressem Rarity... https://rapidshare.com/#!download|219p6|2894674023|Rysunek%20Progress.rar|3135|0|0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grim Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Aaaaw! Są urocze! Życzę powodzenia i mnóstwo twórczej weny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajne rysunki, trochę niedokładnie pokolorowane, albo po prostu się lepiej nie do kredkami, w sumie to nie wiem. Ogólnie bardzo ładne, czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Replin rysuje:twilight2: No,no,Admirale,nie spodziewałam się po panu Dwa ostatnie najbardziej mi się podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 No to macie coś jeszcze... Ogólnie będę pracował teraz nad RD dla Torrronta więc pewnie też się niedługo pojawi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Yeah,Ta Rarcia świetna ^^ A tak korzystając z okazji to wbijaj do offtopu Admirale,bo się troszkę stęskniłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Świetnie wyszło, nie mam się do czego przyczepić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Jak wspomniałem wcześniej... Dzisiaj leci RD specjalnie dla Torrronta... Jak dla mnie mogłaby wyglądać lepiej no, ale cóż... Nie kolorowałem jej bo całość wyszłaby jeszcze gorzej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Co do tego rysunku... popracuj nad ich pyszczkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Ona jest taka słodkaa,wyszła Ci ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Wyszło świetnie, naprawdę mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Proszę... macie. Może poprawianie linii żeby je było widać psuje trochę efekt ale myślę że jest w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Fajne, ciekawy pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 No to leci Pinkie... Z góry przepraszam ale po narysowaniu tego rysunku robiłem z telefonem. I jak czekałem na instalacje zacząłem poprawiać kontury... Teraz wygląda jak wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 he he... Zacna praca Replinie... xD Lecz byłoby dobrze gdybyś dokończył brzuszek... (ta tylna noga dziwnie wygląda... ) Także przednie kończyny nie są do końca dobrze narysowane... (lewa jest za gruba... a prawa za cienka... Chyba że to zamierzone... xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Faktycznie... zgodze sie z toba ze te nogi sa troszku za cienkie. No nic... pozostaje mi sie poprawic na przyszlosc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 świetne rysunki, jak sie popatrzy na twoje pierwsze i te co robisz teraz to widać duużą różnice:fluttershy5: dałbyś rade narysować sombre? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts