PanM Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Imię- brak Rasa- Kucyk ziemny Uroczy znaczek- trzy dziewiątki w czerwonym kole obtoczone żółtym pierścieniem Miejsce zamieszkania- nieznane Zawód- konduktor Wiek- nieznany Charakter- Spokojny, rzadko się denerwuje, poddany zasadom. Ogólnie- Posiada niewidzialne ciało z wyjątkiem głowy. Od zawsze pasjonowała go kolej. Rzadko zdejmuje mundur a szczególnie kapelusz. Dzieciństwo przebyło mu wspaniale. Zna wiele kucyków. Jego żółte oczy w ciemności świecą. Mało śpi, ale zawsze jest wypoczęty nawet po godzinie snu. Często bywa w PonyVille i na zamku w Canterlot (nie wiem jak to napisać). Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Trochę mało tych informacji o nim,tajemnicza ta postać jest skoro nawet nie ma imienia... W skrócie mówiąc to średnio mi się podoba . Link do komentarza
Gość Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Cóż... Po Twojej sygnaturze, PanieM, wnioskuję, że to jest kucowa wersja jakiejś postaci z anime? Zgadłem? Ale nie zostało to wyraźnie napisane, więc ocenię OC, nie biorąc tego pod uwagę: Uroczy znaczek- trzy dziewiątki w czerwonym kole obtoczone żółtym pierścieniem Jakaś geneza znaczka byłaby bardzo na miejscu. Posiada niewidzialne ciało z wyjątkiem głowy. A to dlaczego? I dlaczego on nie ma ogona? Dlaczego ma kanciasty pysk? Dlaczego?! Link do komentarza
PanM Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Cóż... Po Twojej sygnaturze, PanieM, wnioskuję, że to jest kucowa wersja jakiejś postaci z anime? Zgadłem? Ale nie zostało to wyraźnie napisane, więc ocenię OC, nie biorąc tego pod uwagę: Jakaś geneza znaczka byłaby bardzo na miejscu. A to dlaczego? I dlaczego on nie ma ogona? Dlaczego ma kanciasty pysk? Dlaczego?! To mój pierwszy OC więc... Nie ma ogona bo jest niewidzialny. Wzorowałem się na konduktorze z Galaxy Express'u więc on ma niewidzialne ciało (wyjątek głowa) i brak imienia Pysk ma taki ponieważ to mój pierwszy OC. Gdyby dać mu na siłę imię to PanM Uroczy znaczek taki ponieważ jest z GE999 (nie mogłem znaleźć tego wzoru co miał na kapeluszu) Link do komentarza
Recommended Posts