Imka2000 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 (Proszę nie wysyłajcie mnie za nie na księżyc xD) Więc na pierwszy ogień idą bazgroły : (Wszystkie rysowane z pamięci ) Cadance w jaskini pod Canterlotem Zła Cadance (QC) Zrobione na szybko z nudów Yay Kiedyś zobaczyłam tego arta więc postanowiłam narysować go na swój sposób Future Twili Pinkamena I odwrócony obrazek :I NightmereMoon&Luna Teraz moje utwory z plasteliny (trochę się stopiły przez moją *sarkazm* kochaną siostrzyczkę która włączyła przy nich grzejnik...) : AJ Pinkie Pie Chyba najbardziej się stopiła (i rozszerzyła w brzuchu ) Twili Fluttershy RD Rarcia Trochę mocno roztopiony Spajkiłajki xD Teraz moje rzeźby : Ta była pierwsza ^^ Twi Ta druga Piank-- Rarity Twi & Rarity To tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 "Piank-Rarity" - Ta praca jest według mnie najładniejsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Dziękuje ^^ Przy niej skorzystałam z rad ttttoooorrronciaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 http://imageshack.us/photo/my-%20images/829/dsc0185pb.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/10/dsc0202tfp.jpg/ Te dwa są najlepsze ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Dziękuje :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Bardzo ładne. Ja nie mam takiego talentu ;f. A najlepsze jest to, że rysowałaś je z pamięci. Baaaardzo ładne. (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Dziękuje Jakoś tak mi się miło zrobiło ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Hmmm... Powiem tak, rysujesz ładnie i masz styl, ale popracuj trochę nad wszelkiego rodzaju proporcjami..... Kiedy dodajesz obrazki na Forum, to korzystaj z opcji "Pokaż obrazek" klikając na niego PPM http://puu.sh/1kzsb A następnie skopiuj link.... Z tego powodu że o wiele szybciej się ładują same, niż z całą stroną... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Jak chodzi o tą dobrą i złą Cadance to większe główki były specjalnie A Spike to jakoś tak wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek2001 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Mi też się podobało ale mała twilight jest trochę dziwna ale i tak lepszych bym nie zrobił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Pisałam że mi się roztopiły (przez Olkę...) ; D I dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Rysujesz lepiej ode mnie,więc nie ma co narzekać.Pracuj,pracuj a będzie jeszcze lepiej .Fajnie Ci to wychodzi nawet,nie mam się do czego przeczepić nawet ;p.Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Kiedy będą nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Już się za nie zabieram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Już się za nie zabieram Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Jak chodzi o rzeźbę to już schnie (ale niestety to trwa ok od 3 do 5 dni ) A rysunki to już dzisiaj nie zdążę ich wrzucić :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Jak chodzi o rzeźbę to już schnie (ale niestety to trwa ok od 3 do 5 dni ) A rysunki to już dzisiaj nie zdążę ich wrzucić :/ Dlaaczego tak dłuugo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Ponieważ w to wkłada się dużo wody i jest o w miarę duże i grube .-. A ja wole czekać by stwardniało i było solidne .Potem trzeba to jeszcze pomalować itd (Jak coś to robię to z masy papierowej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Ponieważ w to wkłada się dużo wody i jest o w miarę duże i grube .-. A ja wole czekać by stwardniało i było solidne .Potem trzeba to jeszcze pomalować itd (Jak coś to robię to z masy papierowej) To jest bardziej skomplikowane niż myślałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Tylko troszkę Trudno się troszkę to robi bo bardzo często 1 część odlepia się od 2 i kiedy nie chce się to wygładzić .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nightmare Moon i Luna wymiatają! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Kiedy kolejne prace? Bo jest co oglądać szczerze mówiąc, a mało trochę tych prac :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Już nie długo , na razie ciągle pracuje nad rzeźbą i muszę jeszcze pomóc dziadziowi w figurkach do szopki na wystawę Jak chodzi o rysunki to zrobiłam na razie tylko 2 . 1 z Twi a 2 Z Spit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts