Brainiac Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Siemka! Ktoś wie kiedy ten film będzie w polskich kinach? Jestem zatwardziałym Macowcem i fanatykiem Apple, a przeszukałem wszystkie strony i nie potrafię znaleźć. Link do komentarza
diabollo Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Ja jestem fanboy'em apple (już zbieram kase na iphone 5 ^^) ale niestety też niewiem :( Link do komentarza
Brainiac Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Taaa... jasne jak chcesz jakies info o filmie to łap http://myapple.pl/content/3031-kolejne-szczegoly-o-filmie-jobs.html Link do komentarza
diabollo Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Taaa... jasne jak chcesz jakies info o filmie to łap http://myapple.pl/content/3031-kolejne-szczegoly-o-filmie-jobs.html Hey nie wieżysz mi? Mam już tysiaka, a od stycznia idę charować i dzięki za linka! Link do komentarza
Lucpon Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Szczerze mówiąc, nigdy nie słyszałem o tym filmie. Napisane tam jest, że premiera planowana jest pod koniec listopada tego roku, a jako, że film mi się nie obił o uszy, to pewnie premiera jest przełożona. Link do komentarza
Brainiac Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Premiera pewnie będzie ale w Ameryce. My będziemy musieli niestety jeszcze trochę poczekać :/ Link do komentarza
Lucpon Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Nawet jeśli, to na pewno bym coś usłyszał o tym filmie, a taka informacja na pewno by mi nie umkneła. Link do komentarza
Brainiac Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Hmm no nie wiem. W środowisku w którym przebywam jest o tym dość głośno (nie, nie szkoła bo w szkole sami samsungowcy i mnie jeżdżą cały czas ). mam rodzinę w Ameryce i stamtąd wiem, wujek pracuje w sklepie Apple ^^ Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Stary temat = archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts