Flaterka Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Imię i nazwisko: Darkamena Heart Wiek: 16 lat Cutie Mark: Czarne złamane serce( z prawej strony, nie tak jak u innych kucyków) Rodzina: Nie żyje Płeć: Klacz Typ: Pegaz Maść: Szara Kolor grzywy: Fioletowy z pasemkami w kolorze fuksji Kolor oczu: Zielony Historia: 3 lata Darkamena (dla przyjaciół Darkie) mieszkała z rodzicami,młodszym o rok bratem i starszą o 5 lat siostrą. Mieszkała wtedy w Canterlocie. 7 lat Rodzice wraz z rodzeństwem Darkie umierają w wypadku samochodowym. Darkamena przeprowadza się do wuja mieszkającego w Ponyvill Dodam jeszcze że w wieku 15 lat przeprowadziła się do Fillydelphi [nie wiem czy dobrze napisałam] To na razie koniec. Może dodam później bardziej szczegółową historię. Link do komentarza
Fikus Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ale fajne imię xD Wygląda miło c: ( a chyba nie miała co nie? ) Link do komentarza
Bartek2001 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Szkoda że jej rodzina nie żyje Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nom, szkoda jej rodziny. Ciekawi mnie jak wyjdzie historia ;> Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 z prawej strony' date=' nie tak jak u innych kucyków[/quote'] Kucyki mają Cutie Marki po obu stronach. Jak na kogoś, kto w młodym wieku stracił rodzinę, to dosyć wesoła ta panna Heart. Czekam na historię. Link do komentarza
Flaterka Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Ale fajne imię xD Wygląda miło c: ( a chyba nie miała co nie? ) Sory że tak późno odpisuję. Specjalnie zrobiłam ją szczęśliwą na rysunku, ponieważ umie cieszyć się tym co ma choć ma nie wiele. Link do komentarza
Recommended Posts