Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Mi się normalnie pokazują te rysunki, także powiem co o nich sądzę. Nie są one może jakieś piękne, ale nie są także takie złe. Ćwicz a będzie zdecydowanie lepiej ^^. A i nie jestem hejterem jak coś, mówię tylko co sądzę o Twych pracach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 New! YAY! (Sory za wielkość, nie umiem zrobić mniejszej) Stare i brzydkie: Trochę spóżnione... Ale chyba ładne? Takie cuś wymyślone na poczekaniu: A tu księżniczka Applejack: Pozdrawiam i proszę o oceny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Z samymi głowami masz trochę problem, ale gdy rysujesz kuca całego wszystko jest dobrze . Ogólnie ładne rysunki ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Lemuur... wiesz, że zawsze myślałam, że jest odwrotnie? Ciekawe... I dzięki. Mam gdzieś więcej, ale muszę znależć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Oceniając rysunki z grubsza, bardzo ładna kolorystyka, głowy są o ciut przy duże. Nadal uważam że czeka Cię jeszcze dużo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Nowa paczka. Postaram się wrzucać regularnie. Takie tam z Applejack Mój (chociaż pewnie ktoś przede mną już na to wpadł) pomysł- Sonic Greyboom w wykonaniu Daring Do uuu.... badziewny skaner kolorowanie ołówkiem zepsuł Bad Rose (kopyta nie wyszły, bo jeszcze wtedy nie umiałam:() http://www.bankfotek.pl/image/1407659.jpeg na razie to wszystko. Proszę o szczere oceny, bo nie wiem co poprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Świetne Applejack fajna, podobają mi się jej oczy ^,^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dziękować.... Nie wiem czemu, jakoś odruchowo większe oczy mi wychodzą a ostatnio odkryłam, że to wygląda fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 No, eh... Twoje prace nie są dobre...Cóż, nie wiem jak to nazwać, nie są też aż tak tragiczne (widziałam jeszcze bardziej tragiczniejsze)... Musisz popracować nad nosami klaczy. Nie ładnie wyglądają. Ale tylko w niektórych rysunkach, w przybliżeniu na przykład. Włosami, kolorystyką i estetycznością pracy oraz samo rysowanie kuców (skecz, szkic ; początki nadchodzącej pracy) musisz jeszcze duuużo popracować. Oraz pozy kuców. Są nieciekawe z profilu. Ogólnie ćwicz i ćwicz, bo na razie efekty pracy nie są zadowalające. Niestety nie mamy wszystkiego na wyciągnięcie ręki i kiwnięcie palcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts