Willczyca Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 To jest po prostu piękne Podziwiam wypracowanie własnego stylu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 To jest po prostu piękne Podziwiam wypracowanie własnego stylu Raczej to ja stylu to jeszcze go nie dopracowałam, ale staram się być na dobrej stronie mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Fajne obrazki, a ta ostatnia humanizacja niszczy system. U redu posao! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Odzyskałam SAI-a. Podoba się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 No, wyszło całkiem nieźle. Trzymaj tak, jesteś na dobrej drodze to świetnego rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Emm... Bardzo fajnie rysujesz, fajnie że masz chęci na rysowanie ^^. Mi osobiście Twoje rysunki się podobają, trzymaj tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Najpiękniejsze nie są, ale i też nie są najgorsze. Fajnie cieniujesz i wogule. Najważniejsze są chęci do rysowania. Ja jeszcze rok temu paskudnie rysowałam, ale ćwiczyłam i teraz jakoś wyglądają. Chętnie popatrzę na twoje dalsze rysunki. Łap łocza na DA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Moja pierwsza animacja. Za wszelkie błędy bardzo przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts