Gracy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witajcie! Jestem tutaj nowa. Niezbyt tutaj się orientuję, ale to jest chyba wątek dla rysunków? A więc dzisiaj chciałabym okazać swoją twórczość, pokazując wam 6 moich rysunków. To Derpy Hooves, z muffina, jako Nyan Cat Młoda Celestia i Luna To powinnam wstawić na początek D: (Apple Bloom jest na rysunku) Tutaj Mane6 jako koty. Spitfire :3 Mój ulubiony rysunek Proszę o szczerą krytykę. Rysuję dopiero od 1 września 2012 r. i mam ok. 70 rysunków (Nie licząc tych w zeszytach) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Spitfire mi się najbardziej podoba Ale niestety musisz jeszcze sporo popracować nad proporcjami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Niom, popracuj nad proporcjami i anatomią ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Spitfire :3 Fakt, Spitfire wyszła ci najlepiej, nieźle wyszedł ci też rysunek z Luną i Celestią. Ćwicz dalej, jesteś na bardzo dobrej drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dawno nie wrzucałam artów . A więc daje nowe Applejack narysowana niebieskim długopisem :aj: Fluttershy na gali. Twillie na gali. Octav Loony (skaner mi zeżarł kolory D:) Shinning Rarity (skaner D: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 'Tavi, Luna i Rarcia wyszły ci najlepiej. Ćwicz, ćwicz, a będzie świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Radzę Ci jeszcze poćwiczyć, no i oczywiście, nie zapomnij o kolorowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Cóż, musisz jeszcze sporo poćwiczyć. Z proporcjami nie jest tak źle, proponuję zacząć cieniować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Fajnie Ci to wychodzi przyznam ^^ A jako że jesteś nową osóbką, to witam Cię też na forum Powracając do tematu, długo rysujesz już? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Fajnie Ci to wychodzi przyznam ^^ A jako że jesteś nową osóbką, to witam Cię też na forum Powracając do tematu, długo rysujesz już? Pisałam przy pierwszych. Od 01.09.2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dzisiaj jeden rysunek: Próbowałam cieniować W realu wygląda lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Popraw link, bo nie widzę rysunku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Na szybko moje kolejne rysunki. A, i jeszcze kilka Walentynkowych: I smoczek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts