Varthy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Sprawdziłem, nie było takiego tematu, tak więc może pora się wykazać Serial jest jednym z najpopularniejszych i najbardziej udanych wytworów Showtime. Na pewno wielu użytkowników miało z nim kiedyś styczność, dla niewtajemniczonych, krótko opiszę o co chodzi. Serial przedstawia perypetie seryjnego zabójcy, antybohatera paradoksalnie wzbudzającego sympatię widza, który za dnia pracuje w Wydziale Zabójstw Miami. Kiedy nasz protagonista był mały, doznał traumatycznego przeżycia , co zakrzywiło mu ostro psychikę i obudziło w nim chorobliwą chęć zabijania innych. Adoptowany przez policjanta Harry'ego, wychowywany od małego jako narzędzie sprawiedliwości, nocami tropi i morduje przestępców, którzy uniknęli sprawiedliwości. Głównym plusem serialu są bohaterowie, charakterystyczni, niepowtarzalni i wiarygodni od samego początku, a wraz z rozwojem fabuły wiele zyskujący (najlepszym przykładem niech siostra głównego bohatera), a dialogi i relacje między nimi są doskonałe i świetnie budują klimat serialu. Akcja jest wartka i dynamiczna, zanudzających scen jest tu naprawdę jak na lekarstwo, a sam serial diabelnie wciąga (mnie zatrzymał przy sobie na całe siedem sezonów a to już o czymś świadczy). Kto jeszcze nie oglądał, a lubuje się w dobrych kryminałach i thrillerach, powinien od razu brać się za pierwszy sezon, a kto widział - zapraszam do wyrażenia swojej opinii Link do komentarza
Ponygreedy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 źli dilerzy narkotyków Ogólnie dzięki Tb stanąłem na piątym odcinku, jednakże... źli dilerzy narkotyków na jego oczach zaszlachtowali mu matkę piłą mechaniczną. SPOJLER =.= Link do komentarza
Ponygreedy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 źli dilerzy narkotyków Ogólnie dzięki Tb stanąłem na piątym odcinku, jednakże... źli dilerzy narkotyków na jego oczach zaszlachtowali mu matkę piłą mechaniczną. SPOJLER =.= Link do komentarza
Varthy Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Żaden spoiler, można przeczytać to w pierwszym lepszym opisie serialu lub recenzji. Ale skoro tak Cię to boli... Link do komentarza
Ponygreedy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Juz za późno, czasu nie cofniesz =.= A tak wracając do tematu serialu to całkiem niezły na wieczorną porę, muszę przyznać. Polecam *u* Link do komentarza
Recommended Posts