Guardian Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Od pewnego czasu zaczeły mnie interesowac obrazy z Wektorami więc oto daje kilka swoich Mała Derpy i Doge Charger I duża derpy i Doge Charger 6.1 Jutor rano dam wiecej ps. Jak chcecei dawajcie tu tez swoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Jakie słodkie! Szczególnie ta malusia Derpy. A umiesz zrobić wektory z rysunków rysowanych na kartce? W jakim programie robisz wektory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Jakie słodkie! Szczególnie ta malusia Derpy. A umiesz zrobić wektory z rysunków rysowanych na kartce? W jakim programie robisz wektory? 1.Inkscape 2. Zobacze dziś rano ,jak mi wyjdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Strasznie fajne prace, choć jakbyś narysował coś własnego to by było 20% cooler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mam pytanie. Zrobisz poradnik o robieniu wektorów? Próbowałam, ale mi nie idzie. A, jaką masz wersję Inkscape'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dodge* A teraz proszę o wersję z Plymouth'em Hemi Cuda'ą z lat 70. Green. Robienie wektorów to nic trudnego. Wystarczy mieć program. np. Inkszkapę: do pobrania ze Strony projektu Trochę dobrych chęci i pomysłowości też są ważne. Dziękuję. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Specjalnie dla Vulture :3 ps. czy on nie wyglada "sexy"? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Fajny wektor. I samochód też fajny. ^^ Dziś poszukam tutorialu jak robić wektory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 hmm kolega mnie dzis prosił bym mu zrobił więc o to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Fluttersha ma co prawda odrobinkę płaską głowę, ale to. Jest. SUPER!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Dobra robota. Zrób proszę Rarity z Lancerem Evo IV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts