MathRaven Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Cześć! Jako, żem ślepy lub takiego tematu nie ma, postanowiłem założyć coś o jednym z ciekawszych MMO ostatnimi czasy - The Old Republic! Fanom MMO polecić mogę, fanom StarWarsów również. W zasadzie każdy może spróbować, bo grać można (choć o jakości takiej gry nie mówmy) za darmo, choć pobieranie 20gb może zaboleć. Czy znajdą się tu może inni grający Bronies? Moje postacie, a nuż się przydadzą komuś (serwer The Red Eclipse): -Snaebjorn (Sith Sorcerer, Healer, Lvl 16) -Deihdre (Sith Marauder, DPS, Lvl 27) -Breivienna (Gunslinger, DPS, Lvl 12) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Właśnie kilka dni temu skończyło mi się premium. Nie znam nazwy serwera, ale wiem, że to jedyny Europejski serwer PvP. Jedyna postać, którą warto wspomnieć to Trooper bodaj 30 lvl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts