Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Liczę że na forum znajdują się fani F1. Jak tak mam nadzieje na jakąś dyskusje np. Jak oceniacie poprzedni sezon i co myslicie o nowym ,jak Hamilton poradzi sobie w nowym zespole? A co z Robertem DTM czy WRC co wybierze? Link do komentarza
Hoshidesu Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Nikt się tym wspaniałym sportem nie interesuję? Jestem tym zasmucony. Ja oglądam wyścigi F1 od 2002 roku czyli to już będzie 11 rok. Dla niektórych ten sport może wydawać się nudny bo wyścigi nie trwają krótko (zwykle około 2 godzin) ale zawsze w tym czasie może dojść do nieprzewidzianych sytuacji jak ogromna ulewa podczas GP Kanady w 2011 r. i utrata zwycięstwa Sebastiana Vettela na ostatnim okrążeniu przez Jensona Buttona. Albo GP USA jeszcze na torze Indianapolis (nie pamiętam w którym roku to było) gdzie większość kierowców postanowiło nie wystartować w wyścigu w geście protestu przeciwko dostawcy opon na tamten wyścig(nie pamiętam dokładnie.) Gorąco polecam F1 bo nie jest taka nudna jak się wydaję Link do komentarza
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Tak wyścigi mimo że trwaja ok. 2h to na niektórych torach np. Monaco emocji nie brakuje bo wszystko może się zdarzyć. Mam nadzieję że ten sezon zakończy się sromotną porażką Vettelai Red Bull'a bo gdyby nie bolid niebyłoby 3 krotnego mistrza Link do komentarza
Prologg Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jestę fanę F1 Mateusz, dlaczego się nie pochwaliłeś, że zaczynać nowy wątek? Liczę, że w tym sezonie dojdzie do dość sporej niespodzianki, jaką będzie to, iż kierowcy z tzw. tyłów będą na przedzie Link do komentarza
Ganz Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Szczerze? Lubię oglądać F1 i orientuję się co i gdzie. Kibicuję Ferrari, mam nadzieję że w tym sezonie Vettel przegra. Oczywiście, nie hejtuję go ani jego fanów, facet jest dobry ale cóż... Moim faworytem nie jest Link do komentarza
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Jestę fanę F1 Mateusz' date=' dlaczego się nie pochwaliłeś, że zaczynać nowy wątek? Liczę, że w tym sezonie dojdzie do dość sporej niespodzianki, jaką będzie to, iż kierowcy z tzw. tyłów będą na przedzie [/quote'] Niebyło czym się chwalic jak 3 miechy nikt nic nie pisał Ferrari naprawdę ma szanse na dubla w tym sezonie nie tylko mają lepszy bolid ale Massa ożył jestem ździwiony formą mclarena po tym jak odszedł Hamilton coś się chyba stało. Lotus też może być czarnym koniem sezonu w poprzednim też dobrze jeździli. Wydaje mi się że Raikonen może znalesc miejsce w lepszym zespole po sezonie chciałbym żeby trafił do Ferrari bo jakoś nie jestem przekonany co do Massy. Link do komentarza
Oriox Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Tak, też jestę fanę efę jedę . Narazie powiem tylko tyle: Co sezon to robi się coraz ciekawiej na wyścigach Link do komentarza
Recommended Posts