ares333 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Witam chciałbym się wam pochwalić moimi dwoma rysunkami, które powstały w czasie dzisiejszej nadzwyczaj nudnej lekcji geografii. oraz Co myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Fajnie, tylko Luna jest fioletowa, a nie powinna taka być Ma trochę za gruby korpus. Doctor wyszedł Ci lepiej od Luny. On jest specjalnie do góry kopytkami, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ares333 Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Fakt Luna nie jest idealna. fiolet wziął się stąd że jak na złość nie byłem w stanie znaleść odpowiedniego koloru. Doktor na zdjeciu na moim dysku jest kopytami do dołu nie wiem dlaczego ImageShack go odwrócił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Długo już rysujesz? Spoko nawet, tylko niestety ta Luna troszkę nie wyszła. Tak, drugi obrazek jest do góry nogami Popracuj trochę i będzie lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Luna ma coś nie tak z nogami, ale ogólnie to fajnie, jeszcze trochę ćwiczeń i będzie super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ares333 Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Luna ma trochę defektów. Rysowałem ją pod ławką na lekcji geografii w szkole, tak by nauczyciel nic nie wyczaił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ares333 Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Dawno nie dawałem żadnego znaku życia. Oto kolejna niewielka porcja mojej twórczości nie idealnej ale zawsze. oraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Najbardziej podobają mi się 2 ostanie^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Szczerzę ? RD wyszła źle ale Discord i Crysalis wyszli ci świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Skrzydło u Krysi wydaje mi się trochę za małe. Poćwicz jeszcze, poza tym jest bardzo fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts