HTB4 Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 To nie żaden troll, tylko męczyłem się godzinę po czym crash i już nie chciało mi się walić od nowa wszystkiego. @_@ BTW, nowy rysunek, tym razem prosto z Gimpa... http://i.imgur.com/ekQA8GW.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Dropsik kochany <3 Podoba mi się, bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Całkiem spoko, tylko nie podoba mi się to nagłe przejście gradientów. Mogłeś dać jakiś motion blur czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 No, w końcu jakiś porządny obraz. Nawet ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumisio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Też się zgadzam ... w porównaniu z tamtym rysunkiem ten jest o niebo lepszy ... Czy też tego samego programu używałeś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTB4 Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Tak, wszystko robię Gimpem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts