Flitter Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Hej!Zauwazylam ,ze jest osobny watek o Cloudchaser wiec czemu by nie mogl by byc o Flitter co o niej sadzicie i jak myslicie co oznacza jej cutie mark ? Ps.Przepraszam za ortografie jestem na niemieckiej klawiaturze Link do komentarza
Ares Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Dobra skoro już powstał taki wątek dam coś od siebie. V.2 Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Śliczna jest Jej znaczek to ważki? Może chodzi o to że jest zwinna jak ważka czy coś w tym stylu ;D Link do komentarza
Dragonshy Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Flitter /)^3^(\ (ale jbc arty nie moje) Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Jest wspólny wątek o tychże pegazach - http://mlppolska.pl/watek/688-cloudchaser-flitter/. Jako, że tamten jest bardziej rozbudowany, ten wysyłam do archiwum. Tym samym zapraszam do dalszego pisania w tamtym temacie Link do komentarza
Recommended Posts