Kirara Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Tak jest! Tego brakowało! Wspaniały konkurs na miarę tego fantastycznego Eventu, jakim jest Dzień Derpy! A więc... Róbcie to, co potraficie najlepiej! Twórzcie! Sztuka wszelaka - od rysunków, po wycinanki, kompozycje muzyczne, figurki z plasteliny, pluszaki, opowiadania, fraszki, wierszyki... Słowem! Wszystko, co tylko przyjdzie Wam do głowy! Jedno jest pewne... Prace muszą być schludne! A ich główną bohaterką ma być nie kto inny, jak... Derpy Hooves! Macie czas od dziś - to jest - od 1.03 do 6.03. W finalnym dniu naszego forumowego Eventu przyznamy Wam fantastyczną nagrodę, jaką jest... taka oto odznaka Zwycięzcy Konkursu w Dniu Derpy! Życzymy wszystkim powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Przypominam wszystkim o konkursie... który co prawda nie ma takiej odjazdowej nagrody jak ten kulinarny, ale mimo wszystko warto uczcić Derpy także w inny sposób! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Ten konkurs jakoś się schował przede mną, jest jeszcze możliwość wzięcia udziału..? bo jest już troche..późno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Właśnie, można przedłużyć ( choćby do soboty)? Zrobiłabym pluszaka ale nie uwinę się w godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Yup, też coś chciałbym zrobić Tak w ogóle, to dzisiaj się o nim dowiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Postanowiłem zamieścić swoje bazgroły, aby zmotywować innych do udziału. Dawajcie! Przecież przebicie tego to żaden problem. http://glumypony.deviantart.com/art/Derpy-s-Letter-358024276?ga_submit_new=10%253A1362592287 Mam nadzieję, że nie jest aż takie złe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 No dobrze... w drodze wyjątku, przedłużę czas trwania konkursu do 8 marca. A w sobotę ogłoszę wyniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 super, w takim razie się zgłaszam^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Moja Derp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Moja praca. Wybaczcie, że zdjęcie ale inaczej nie mogłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 No dobrze... w drodze wyjątku, przedłużę czas trwania konkursu do 8 marca. A w sobotę ogłoszę wyniki Yey! Wielkie dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Ta - dam! Metal Derpy Robiłem cały dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Moja praca! Jak chcecie łapcie na tapetkę! Praca 100% robiona w gimpie postacie są rysowane przez mnie, posłużyłem się dwoma zdjęciami kucyków, żeby nie zwalić anatomii, jakby co mam plik xcf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Oto moja praca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Oto moja praca. Niestety nie wiem jak umieścić obrazek więc dałam linka. http://ami310.deviantart.com/art/Dla-Derpy-358342931?q=gallery%3Aami310&qo=0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Dziękuję Wam wszystkim za udział w Konkursie! Prace są prześliczne, Derpy była nimi zachwycona nie mniej niż ja i Jury! A oto i wyniki konkursu... Zacne miejsce III zajmuje... Pisklakozaur! Twoja praca jest prześliczna i starannie wykonana. Chylę czoła i mam nadzieję, że nadal będziesz się rozwijać graficznie Miejsce II... Zukori! Pluszowe Derpy! Są takie mięciusie i fajniusie... aż żal, że nie możemy żadnej przytulić Ale i tak są śliczne, udowodniłaś, że potrafisz robić naprawdę niesamowite rzeczy! Gratulujemy! No i miejsce I... Pragnę pogratulować TURONIOWI! Twój rysunek jest FAN-TA-STY-CZNY! Derpy jest na nim przedstawiona naprawdę uroczo i... nie mogę się na niego napatrzeć... Nim podjęliśmy decyzję o wyborze zwycięzcy konkursu... 8 marca wybrałam się na zakupy i stwierdziłam, że wygraną w konkursie nie będzie tylko muffinowa odznaka, lecz losowo wybrany blindbag. Trafiłam na falę piątą. Zatem... Turoń... Bardzo proszę o kontakt na PW. Chciałabym ustalić Twój adres i przesłać Ci drobny upominek w nagrodę Dziękuję raz jeszcze za udział w konkursie! Prace były naprawdę udane i liczę, że za rok znów się spotkamy w kolejnej edycji! A oto zwycięska praca: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Żółwik wszystkim!!! Oby więcej takich konkursów:pinkie4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts