Scribbles Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Hej hej i czołem! Właśnie dowiedziałam się o tym forum i postanowiłam podzielić się z wami moimi rysunkami. Będą to głównie szkice, ale pokaże również posty z mojego bloga na tumblrze, a czasami jakieś bardzije dopracowane prace. Szkice będą głownie dlatego, że nie mam zbyt dużo czasu w tygodniu na bardziej pracochłonne rysunki. Cały czas dopracowywuję swój styl rysowania kuców, bo tak właściwie to one zachęciły mnie do rysowania, które teraz jest moją pasją ^^ Ale koniec pisaniny, czas na rysunki: To jakiśtam smutny szkic, sprzed tygodnia, może dwóch Przypadkowy kuc I kolejny A tu obrazek mojego kuca ^^ I kolejny szkic Tu zaczęłam eksperymentować z oczętami Bardzo źle narysowana Lightning Dust Carrot Top na 30-to minutowe wyzwanie Music Box (kucyk z mojego ask bloga), jeszcze nie pokolorowany I jej pokolorowana wersja A tutaj posty z mojego ask bloga: _______ _______ __________ Jeszcze ze dwa szkice OwO I nawet gif się znalazł: Oraz prezent dla przyjaciółki: No, to tyle, dziś będę prawdopodobnie rysować, więc jeśli skończę, to prześlę czy coś ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Baaardzo faaajne :3 Masz talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scribbles Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Jeszcze spoooooooooooooooooooooooooro pracy przede mną :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Jak na tą chwile jest świetnie :3 (na pewno lepiej ode mnie) Dobrze zrobiłem, że powiedziałem Ci o tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Bardzo ładnie ^^ masz może DA? a i jeszcze jedno,przyjmujesz może zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scribbles Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Nie, nie mam DA ^^' A z zamówieniami to u mnie ciężko, bo muszę mieć wenę, motywację i takie tam ;C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 rozumiem cie D: wena jest najważniejsza ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scribbles Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Za niedługo będe streamować kolejny rysunek, a jak skończę to go tu na pewno opublikuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scribbles Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Jakiś taki szybki bazgrołek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Fajne prace, lubię takie szkice : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scribbles Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Tu kolejny szkic (jeszcze nie skończony) , który akurat będzie w pełni pokolorowany i wycieniowany! Oh god, dłonie, czemu was jest tak trudno narysować? > Ale do rzeczy. Jakieś pomysły na ubrania, dodatki i takie tam? Bo jakoś weny nie mam xd Edit:Coś tam w końcu udało mi się wymyślić :> Edit2: Uhhhhhhh, już myślałam, że tego linearta nigdy nie skończę =w= Ale, oto i on: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scribbles Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Zrobienie tego zajęło mi sporo czasu, ale w końcu skończyłam to! :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts