Hoshidesu Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Kuc mojego pomysłu^^ Imię i nazwisko: Bluesky Star Wiek: 23 lata Płeć: Ogier Rasa: Pegaz Rodzice: Ojciec: Jetsky Star - Emerytowany rajdowiec Formuły P starający pomóc swojemu obecnemu synowi. Mama: Wingsky Star - Obecnie jest menadżerka Blueskaya załatwiając wszystkie formalności oraz obowiązki wobec federacji organizującej FP Cutie Mark: Gwiazdy tworzące okrąg przypominające trochę flagę w biało-czarną szachownicę. Charakter: Jak na swój wiek Bluesky charakterem bardzo przypomina małego ogiera, jest bardzo żądny sukcesów oraz bardzo niecierpliwy jeśli chodzi o jego występy w FP. Po za wyścigami jest miłym oraz sympatycznym chłopakiem o bardzo mocnych nerwach. Jest również odpowiedzialnym za swoje czyny i w razie niepowodzenia uczy się na swoich błędach. Wygląd: Jest białym kucem o grzywie niebiesko-żółtej ( jego ogon posiada te same barwy) natomiast jego pyszczek i kopyta są koloru zółtego. Jego cechą charakterystyczną jest niebieska bródka oraz try szare kropki koło jego oka. Historia: Jego rodzina od pokoleń jest powiązywana z wyścigami oraz rajdami pegazów. Bluesky kontynuuje ich tradycję ścigając się w niedocenianej jeszcze przez kucyków klasie wyścigów Formuły Pegasus (w skrócie FP albo Formuła P) tym samym poszedł w ślady swojego ojca który był dwukrotnym mistrzem Equestrii. On sam jednak jest średniakiem zajmując miejsca w pierwszej 10 ale nie przejmuje się tym i ciężko trenując będzie chciał udowodnić swoją wartość i przebić wynik swojego ojca. Może się jednak pochwalić jednym zwycięstwem w karierze na torze Celestii w Canterlocie podczas tamtejszego Gran Prix pomimo tego że faworyci tego wyścigu mieli wypadek i niebyli w stanie go dokończyć. Do dzisiaj wspomina ten dzień jako najszczęśliwszy w jego życiu i trenował jeszcze częściej żeby te dni były jak najczęstsze. Niestety miał również i pechowy dzień i on nie ukończył wyścigu z powodu zderzenia z innym zawodnikiem i boleśnie upadając na ziemie przy bardzo dużej prędkości co zmusiło go do długiego leczenia i opuszczenia kolejnych wyścigów. Na razie historia jest taka jaka jest ale jeszcze będzie poprawiana lub uzupełniana:fluttershy5: Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Całkiem fajne OC:fluttershy5: Szczerze.. Nie widziałam jeszcze takiego Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 HAHHAHA jak wisi w powietrzu...fajny dam mu za wszystko 8/10 bo mam miękkie dzisiaj serce... Link do komentarza
Hoshidesu Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Wydawało mi się że siedzi na tej polanie ale skoro tak uważasz^^ A i dziękuję za miłe ocenki. Link do komentarza
Muffinxd Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Oc jest nawet ok, ale historia bardzo krótka. Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Wygląda jak jakiś clown z tym pyskiem . Poza wyglądem reszta wydaje się w porządku. Może niektórym jego historia wydaje się ciekawa ... Mi nie bardzo . Nie przepadam za sportowcami Link do komentarza
Recommended Posts