Yargolek Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Witam. Dziś rano mi się nudziło i nagrałem sobie moją interpretację utworu Piechota. Brak podkładu muzycznego. Wszelkie niedoskonałości zganiam na chorobę (zatkany nos i bolące gardło). http://vocaroo.com/i/s0hyw3KUAeHD Proszę o szczere oceny . W przyszłości będą się pojawiały następne utwory x). Link do komentarza
deHavilland Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Trochę za nisko, ale głos świetny, rozumiem choroba. Pierwsze wrażenie miałem takie że to IVONA hehe:lyra2: Link do komentarza
K0ziol Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nie dostosowujesz się do odpowiedniej wysokości dźwięki. Brak rytmiki, jest nierówno. Nos zatkany, to słychać. Ale nie słyszę tutaj oznak prawdziwego bólu gardła który by naprawdę przeszkadzał w śpiewaniu. Masz... O CHŁOPIE, JAK JA DAWNO CIĘ NIE WIDZIAŁEM. Może zaraz dodam swoją wersję tego. Link do komentarza
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Dodaj, K0ziol, bo z tego co pamiętam nieźle ci idzie śpiewanie :> Co do tego nagrania zgadzam się z przedmówcą. Pracuj, Yargolek i ćwicz, a przede wszystkim nie zrażaj się - Przecież i tak najważniejsze, żebyś lubił, to co robisz! Link do komentarza
K0ziol Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 kurczę, zapomniałem. Jak odzyskam mikrofon, który pozyczyłem dla kumpla (mój błąd) to nagram. Link do komentarza
Recommended Posts