Dorek Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Witajcie, Z racji na wrodzony brak talentu oraz niedyspozycyjność moich rysowników, składam request tutaj. Chodzi o grafikę komputerową, kilka postaci oraz tło. Jednak wydaje mi się że zrobienie tego będzie trochę czasochłonne. Proszę chętnych o odpowiedź. Chodzi o obrazek, opiszę go dość chaotycznie. Coś w rodzaju tego http://www.erikstormtrooper.com/da_bespin.jpg Zamiast żołnierzy sześć pegazów w niebieskich mundurach, na ich czele (zamiast Lando) Glaze/Woodentoaster z niebieską peleryną. Naprzeciwko niego (zamiast Hana Solo) stać powinna Amethyst Star z jasnoszarą peleryną. Zamiast Sokoła Millenium - balon, zaś scenerią powinno być Cloudsdale. No, to tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Proszę się zapoznać z regulaminem requestów. Brakuje tagu oraz sprecyzowania tego, co ma zawierać dany twór. Nawet jeśli to zlecenie na gore/clop, to wystarczy ubrać w spoiler. Daję 24h od tej chwili na dostosowanie się do tego, o czym wspomniałem - w przeciwnym wypadku rzucę ostrzeżeniem oraz usunięciem tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Dziękuję za radę oraz przepraszam, już edytuję, mój błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts