LongMan Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie . Postanowiłem, że sprawię wam ból i cierpienie wstawiając moje szkice . A więc zaczynajmy! Jak będę miał czas to jeszcze coś zrobie:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Pierwszy mi się najbardziej podoba Reszta też fajne , czekam na wiecej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Bardzo fajnie! prosim o wiecej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LongMan Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Dzięki za pozytywne opinie . Oto moje nowe świeżo upieczone szkice: Muszę mocniej dociskać ołówek bo skaner czasami go nie wykrywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Słodkie <3 P.S. fajna sygnatura Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 No przyznam, przyznam rysunki są ładne. Lecz, miałam problem z rozpoznawaniem kucyków. Tak jak to napisała/ał Bellamina (post niżej) w paczadełkach nie ma tych owalnych białych cośków. Koloruj ołówkiem tylko te fragmenty które odstają od tzw. 'otoczenia' np. pasemka Twilie. Będzie ładniej wyglądało ;> Ale skoro już, to pasemka - jedno mocnej, drugie mniej a później całość lekko pokoloruj ołówkiem. To też będzie ładnie wyglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Głowy kucyków wydają mi się...jakby to powiedzieć..za okrągłe? Tak, to dobre określenie. Oczy w stosunku do głowy są za małe, poza tym nie robisz w oczach odblasków światła, więc całość wygląda tak jakoś bez życia. Rysunki nie należą do jakichś szczególnych, czeka Cię długa droga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts