GamerLuna19 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Gra ktoś może w planetside 2? Jakimi frakcjami gracie? Ogólnie temat do Planetside 2, bo takiego chyba jeszcze nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Ja gram w Vanu i NC. Serwer Woodman o ile pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna19 Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 To dokładnie tak samo jak ja. Podasz swój nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Hmmm. Szczerze miałem lekką przerwę z powodu nawału prac w szkole, ale z tego co pamiętam jest taki sam jak tu:octavia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Ściągnąłem to dosłownie kilka dni temu. xD Gram Terran Republic na Woodman. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Podasz nick? Może przeniosę się do ciebie albo ty do mnie bo zostało mi 1gb aktualizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Tak jak w Twoim przypadku, mam taki jak tu. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna19 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Wszyscy grają na Woodman-szalone. Jakbyście mogli przenieść się do Vanu, bo mam już w miarę wysoki level. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Ja już nawet o tym myślałem i chyba tak zrobię. Nie mam nic do stracenia, bo tak jak mówię - dopiero zaczynam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Ja staram sie grać ale po ok. 5 minutach wywala do pulpitu. Nadal szukam rozwiązania :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Ja staram sie grać ale po ok. 5 minutach wywala do pulpitu. Nadal szukam rozwiązania :/ mi pomogło zminejszenie grafiki z Ultra na High, też sprubój zmiejszyć ale przypadek, wszyscy na Woodman i (prawie) wszyscy Vanu, jak ktoś chce to może mnie dodać, nick taki jak tu, narazie mam 15 lvl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 mi pomogło zminejszenie grafiki z Ultra na High, też sprubój zmiejszyć ale przypadek, wszyscy na Woodman i (prawie) wszyscy Vanu, jak ktoś chce to może mnie dodać, nick taki jak tu, narazie mam 15 lvl nic nie dało, nawet na medium wywala :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts