Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Co do tych podwójnych linii to taki po prostu mam styl. Jednak dziękuję za wszystkie uwagi. Naprawdę miło kiedy komuś podobają się twoje prace ;> Nie, akurat to mi nie przeszkadza. Ale to że są te linie nie pokolorowane. Może być tak jak w przypadku Little AJ, ładnie w środku tych linii pokolorowane. No chyba że to, jest twoim stylem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Kolejny rysunek. Przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej nie miałem pomysłu ani chęci ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Nie poznaję gościówy. Zrób skany, będzie wszystko ładniej wyglądać (czy to możliwe?) i zobaczę kontury... Chyba muszę zdjąć moje okulary przeciwsłoneczne. xd Taaak, założyłam je, ponieważ chcę aby było słoneczniej, ale ogólnie wiemy, że mamy przepiękną zimę tej wiosny. Bardzo ładnie wykonane. Może koloruj, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Zajefajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Czekamy na więcej rysunków :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts