Trahall Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Hej ludzie. Ostatnio postanowiłem odświerzyć swoje konto w Minecraft. Zacząłem przeglądać serwery, i mam zapytanie. Czy ktoś ma ochotę ze mną zagrać, na serwerze sky.crafted.pl ? Wyspa dopiero powstaje. Mój Nick : Trahall Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Siemka, ja mogę z tobą pograć na serwerze znajdziesz mnie pod nickiem Gouren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 ja bym chciał jak nie ma już Fluttercraft'a ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Czemu nie zagram mój nick Dragon i zaczynam od zaraz hehe. Mała zmiana ktoś używa tego nicku ;/ więc będzie Dragon_Adam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Też mogę od czasu do czasu popykać z moimi 15fpsami :I Nick: MisterJazyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 nie ogarniam - wchodzę na serwer, masa ludzi i nic mi się nie wczytuje ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 ja mam nick Orangutanek i też sobie wbije zobaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Łojoj, to jednak ktoś się tym zaiteresował....okej już was dzieci dodaję do wyspy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azris Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Też mogę z tobą zagrać mój nick Azris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 jak wbić na tą wyspe, bo trochę nie ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StormStar1 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ja też mógłbym wejść i pograć z Wami. Mój nick: StormStar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts