Nyxgrim Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Ok. A więc tak... Za dnia oprócz wykonywania robót wszelkiej maści, opierdzielam się przeglądając neta itp. Jednak dopiero w nocy jestem w stanie robić cokolwiek produktywnego np. nabazgrać coś na papierze, napisać kilka następnych stron/zdań/słów/liter fafnika, czytając. Czasami kiedy niebo jest bezchmurne, lubię sobie popatrzeć na gwiazdy i księżyc, ale trwa to krótko - ot zwykłe proste spojrzenie, które mimo to sprawia mi radość. W nocy panuje cisza i spokój, przez co nic nie zagłusza myśli. W ostateczności lubię sobie pograć w jakąś giere, w takich przypadkach sandboxy rpg są niezastąpione. Wszytko to zazwyczaj kończy się tym, że w dniach wolnych od pracy ptaki zaczynają już śpiewać, a słońce wstawać, kiedy idę spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Mi aktywność myślowa wzrasta gdy robi się ciemno. Mam też problemy ze spaniem. To chyba znaczy, że jestem osobą typowo nocną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyu Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Ja wieczorami wprost uwielbiam spacerować po mieście Jest wtedy cicho i można porozmyślać o różnych rzeczach, lub oglądać gwiazdy gdy niebo jest bezchmurne. Gdy jednak pogoda nie dopisuję, a deszcz pada za oknem nie ma nic lepszego od czytania książek przy szklance gorącej czekolady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Spać chodzę bardzo późno bo o 1:00 albo 2:00 więc dosyć sporo nocy mam do zajęcia. Zazwyczaj czas ten spędzam na rozmowach z dziewczyną, grach komputerowych, siedzeniu na forach, ale czasem wolę sobie poczytać dobrą książkę. Książki czytuję w zasadzie tylko w nocy i poza domem. Czasem też puszczam szczurka na pościelone łóżko i się z nim wygłupiam, że tak powiem. W zasadzie moja aktywność poza komputerowa zaczyna się w godzinach nocnych. Powód jest prosty. Dzień mija mi zazwyczaj na spaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts