Violet Star Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Imię: Blue Nazwisko: Star Gatunek: pegaz Wiek: źrebię 7lat Imię ojca: Moon Imię matki: Cristal Imię siostry: Violet CM: brak Miejsce zamieszkania: Ponnyville Miejsce urodzenia: Canterlot Historia: Urodziłam się w Canterlocie. Jestem siostrą bliźniaczką Violet Star, którą już poznaliście. Obie się tam wychowałyśmy. W dzieciństwie nas i naszych rodziców często nachodziła pewna zła klacz imieniem Dark Horn. Była okropna! Co prawda ja już mało co z tej historii pamiętam i u Violet znajdziecie więcej prawdy o Dark Horn. Uprawiała ona czarną magię i z dotąd nieznanych mi powodów nachodziła naszą rodzinę i próbowała uprowadzić mnie i moją siostrę. Ale to już przeszłość od kiedy razem z mamą i Violet wyjechaliśmy do Ponnyville. Teraz mieszkamy właśnie tam w pięknym domku przy puszczy nazywanej lasem Everfree. Violet często tam chodzi i to bez wiedzy mamy. Przyprowadzając się nasz tata musiał zostać w Canterlocie, aby pracować. Smutno tu trochę bez niego, ale żyje się dalej. Moją najgorszą cechą jest lęk wysokości. Cóż kto powiedział, że pegaz ma latać 3m nad ziemią? Albo po co w ogóle latać? Można sobie przecież poplątać grzywę! Zawsze można pójść sobie gdzieś piechotką i nie ma problemu. Wiem, że kiedyś zostanę wielką gwiazdą modelingu, więc muszę o siebie dbać! Mogłabym się tak rozpisywać i rozpisywać, bo chociaż nie przepadam za książkami pisanie i rysowanie jest fajne. Chodzę teraz do szkoły. Naszą klasę prowadzi pani Cheerliee. Bardzo miła z niej osoba. Teraz pewnie zastanawiacie się jak ja i Violet możemy być bliźniaczkami? To oczywiste, że przeciwności przyciągają się do siebie tworząc pary. Jak na siedem lat jestem bardzo mądra co nie? Link do komentarza
Spectra Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ooooo.. Ale słodka :3 Po za tym ładnie wszystko zrobione.. 10/10 - Mam słabość do małych kucyków Link do komentarza
Cornickos Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Przydał by się opis charakteru i inne miejsce zamieszkania bo Ponyville to już kucykowa (i alicornowa) metropolia Poza tym fajnie:rd8: Link do komentarza
Violet Star Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Przydał by się opis charakteru i inne miejsce zamieszkania bo Ponyville to już kucykowa (i alicornowa) metropolia Poza tym fajnie:rd8: Postaram się dodawać opis charakteru do innych OC. Link do komentarza
Recommended Posts