Walking Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Od paru tygodni naszło mnie na poznawanie sztuki pisania wierszy i ich autorów. To jeden z moich pierwszych wierszy plus dwie zwrotki od Pinkie Chyba wiecie która Pinkie xD ------- > Pinka De Pie :> Czekam na ocenę, jeżeli przypadnie wam do gustu to dodamy więcej Troszkę się zbierałem na to, ale po przekonywaniach Pinkie () zdecydowałem się nie pisać jedynie ,,do szuflady" Miłego czytania. XXI wiek. Link do komentarza
Krytyk Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Miło się czyta, nie wiem czego się wstydziłeś Cała prawda streszczona w małym wierszu Pozdro i piszcie dalej Link do komentarza
grik1 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Nie jestem fanem wierszy. Zostało mi to jeszcze ze szkoły. Nigdy nie lubiłem analizować,mówić i jak to zwykle bywa pisać wypracowanie na podstawie fragmentu lub całości wiersza. Dlatego muszę przyznać, że przeczytałem i spodobało mi się. Poruszasz bardzo ciekawy temat. Ludzie coraz częściej myślą tylko o sobie, a inny dostrzegają tylko jeżeli mają z tego jakąś korzyść. Pędzimy w pogoni za pieniędzmi, które są nam potrzebne do tego aby funkcjonować, a nie celem samym w sobie. Brakuje takiej prostej ludzkiej troski i życzliwości, miłości, zrozumienia i przyjaźni. Z przyjemnością przeczytam kolejne twoje dzieło. Powodzenia w pisaniu. Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Idea wiersza piękna tak jak kolega wyżej, w analizowaniu wierszy zawsze byłem i będę pewnie słaby, nie jest to wiersz, trudny do zinterpetowania i moim zdaniem takie wiersze są najlepsze. Nie lubie poezji, w której trzeba się doszukiwać co autor ma/miał na myśli. Jeżeli moim zdaniem robisz/robicie już rymowane wiersze, to róbcie do końca, ponieważ moim skromnym zdaniem dziwnie to wygląda. "To my wszyscy, Drodzy Bronies i Pegazis" Tak więc zmień może albo staraj się przy następnych wierszach jak zaczynasz takie rymy, to już kończ takimi jakimi zacząłeś A co do wiersza, to bardzo życiowy, podobają mi się takie ^^ Pozdrawiam Link do komentarza
Walking Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Serdeczne dzięki za miłe komentarze. Link do komentarza
Recommended Posts