Gość Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 witą ;-; jest ktoś chętny do zagrania w Spiral Knights ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 A jak w to się gra? Może dasz link do zasad lub wytłumaczysz? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=16428 jestem leniwy ta gra jest na Steam ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 BORŻEM NIE NAWIDZE TEJ GRY xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Spróbuję jeszcze raz w to zagrać, mam do niej uraz (jak do większości gier w, których literki są za małe), ale mimo niego grało się fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Heh grałem nią jakieś 2 godz i mi się znudziła Nuclear, lepsze jest Warframe lub Alien swarm (według mnie) Warframe też jest na steamie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 grałem w to mam 4 gwiazdkowe itemki ^^ ale być może pogram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 nie stać mnie na żadne gry ale za to mam Alien Swarm i też mogę zagrać ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts