Niebezpieczny ziemnioczg Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Witam, Moje pierwsze rysunki rysowane odręcznie. Szkic- ołówek 4H Pierwsza warstwa- ołówek 6B Wyostrzenie- sztyft grafitowy 2B Cienie- ołówek 8B+ paluch .__. Zdjęcia robione telefonem więc proszę nie marudzić Opinię i krytykę pozostawiam wam. Pozdrawiam, M.S. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 W pierwszym przednie kopyta są moim zdaniem trochę za cienkie, a w drugim powiększyłbym nieco oko. Ale generalnie całkiem nieźle (na pewno lepiej ode mnie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 nie znam się, ale jak dla mnie super ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Jak na początek, prace wyszły Ci swietnie!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niebezpieczny ziemnioczg Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Dziekuję za miłe słowa W drugim wyszedł za długi (ale to taki szczegół ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 W pierwszym rysunku przednie nogi wyglądają jagby wyrastały z szyi, co do drugiego to nie mam się o co czepiać. Jezeli chcesz cieniować nie rozmazuj paluchem, reguluj nacisk na kartkę samym ołówkiem. Ogólnie to jest bardzo dobrze jak na pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 W pierwszym nogi (kopyta, łapy, whatever) wyglądają jakby były doczepione do szyji. W drugim poprawiłabym lekko pyszczek ale ogólnie nie masz co palić, bo zacne x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Cóż, masz dobry nastrój, więc muszę ci go popsuć. Niestety czy stety, muszę, bo tak. Pierwszy: Ucho zbyt trójkątne. Nogi dziwne, takie za proste. Gdzie jest połączenie szyi z tułowiem? Oczy...Oczy...Oczy? Coś mi tu przewozem świń zaśmierdziało, po pierwsze oczy: Niekucykowe. Jakieś takie małe. Brak odblasków światła (czyli tych białych kropeczek w paczałkach) Brak tęczówek. Trochę zbyt mało rzęsów. Pyszczek też taki dziwny...Taki zbyt...trójkątny i zaokrąglony przy 'dziurach'. Drugi: Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie te przednie kończyny. Są: za chude. kończąca się część powinna być trochę grubsza. kreska od tej przedniej nogi jest połączona ze skrzydłem. No wtf. Ucho także jest zbyt trójkątne i za małe. Tył trochę za duży (chyba że lubisz wielkie ploty). Oczy także są niekucykowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Mnie się strasznie podoba :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts