Vieg Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Bardzo ładnie ale: Żyletka dziwnie w pyszczku leży, i kolor trochę we włosach nie domaga (ťak wiem, myszka ). Poza tym jest fajnie. Tylko dlaczego ją całą pociąłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Vieg, to musiałbyś przeczytać historię OC http://mlppolska.pl/watek/5661-oc-lilly dzięki za komentarz tak propo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Ja się tylko martwiłem, jeszcze Ci warna za gore dadzą *Chuck Wychyla się z niebios i pyta: "Jakie ku**a gore człowieczku?"* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Jak na rysowanie myszką to całkiem dobre. Może te rysunki wymagają odrobinę dopracowania, ale i tak są fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 A masz taczpada? Rysuj taczpadem. TACZPAD to świetny przyjaciel. MYSZKA TO ZUO! Dużo tych prac zrobiłeś, nie chce mi się patrzeć i szukać błędów, więc wybiorę kto najbardziej mi się z tej gromadki podoba Wybieram...AJ. xdA muszę cię skarcić za Lunę, bo po prostu oczy mi puchną!Takie dziwne czarne cienie u ciebie, co całkowicie do jej niebieskiego koloru futra nie pasuje.No, lżej mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts