Wolf0507 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Tak jak wyżej. Mam WarZ, ale nie mam z kim grać. Jeśli ktoś jest chętny, umie jako tako grać i nie lami jakoś okropnie to dzwonić na skype: MrJan0506. W WarZ gram ok. miesiąc broni mam już całkiem sporo, ale niestety nie mam żadnych snajperek i karabinów maszynowych. Z plecaków to obecnie też bieda, tylko 1x medium... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 !@#^$ chętnie bym zagrał, ale mi nie pójdzie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Mogę z tobą zagrać w warz Mój skyp RedSoarin (obrazek taki jak profilowe z forum) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyOnFly Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 JA rowniez moge zagrac ^^ Skype: Flyonfly2 A jezeli bedziesz chcial pograc w troszke wiekszym teamie to podam IP to TS na ktorym ok 8 osob gra w WarZ. Co najlepsze tam adminem TSa jest Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Też mogę zagrać mój skype rajder300 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jak nie będziesz miał z kim grać to dobijaj się do mnie skype:mrbandit221 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts