Lemuur Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Jak obiecałem... Temat poświęcony wszelkim dyskusjom na temat zabawy: "Pociesz Pinkamenę". Podobało wam się? Macie jakieś sugestie? Powinienem to kontynuować? A może macie też jakieś uwagi? Zapraszam do dyskusji i odpowiadania w ankiecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 możesz zrobić to co pisałem ci na gg ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 27, 2012 Autor Share Napisano Marzec 27, 2012 Wiem. Pomyślę nad tym... Zobaczymy czy w ogóle opłaca się zabawę kontynuować, no i może pojawi się więcej fajnych pomysłów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Nie mam pojęcia, co FFQ proponował na gg, ale jestem za tym pomysłem. Tylko zrób trochę trudniejsze, bo z wiedzy teoretycznej i nieco praktycznej wiem, że nawet osobie z dołem trudniej pomóc - a co dopiero jakąś depresją paranoidalną, którą chyba ma Pinkamena mieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 27, 2012 Autor Share Napisano Marzec 27, 2012 Myślałem o tym, by było to trudniejsze, ale bałem się że wtedy w końcu nudno się zrobi. Mogę zrobić trudniej, jeśli chcecie, decyzję pozostawiam wam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Trudniej, zdecydowanie trudniej:D Troche się zdziwiłam że pierwsze tak szybko się skończyło:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 A jak ma to wyglądać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 28, 2012 Autor Share Napisano Marzec 28, 2012 To będzie kontynuacja zabawy "Pociesz Pinkamenę". Forma ta sama, tylko pojawi się nowy problem (inny powód depresji Pinkameny). Większy poziom trudności polegał zaś będzie na tym, że jeszcze bardziej pozbawiona będzie nadziei i zaufania, tak więc znacznie trudniej będzie na nią wpłynąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Dawaii. Podejmuje wyzwanie Króla Juliana (fu, jesteś Julian, nie zwykły Lemur xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 28, 2012 Autor Share Napisano Marzec 28, 2012 Dobra... Co do tego, że pojawi się kontynuacja nie ma już żadnych wątpliwości... 100% na tak, nie spodziewałem się, że aż tak wam się ta zabawa spodoba xD. Zastanawiam się jeszcze trochę nad poziomem trudności, ale jak na razie wszystko idzie w stronę zdecydowanego utrudnienia. Co do samego problemu mam propozycję FFQ i kilka własnych wyobrażeń, tak więc nie będzie z tym kłopotu. Ogłaszam, że do weekendu pojawi się już druga edycja zabawy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 fajnie xD Na serio rozważ te propozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 30, 2012 Autor Share Napisano Marzec 30, 2012 Tak oto rusza druga edycja "Pocieszania Pinkameny"! Życzę wam wszystkim powodzenia i efektywnych rozmów, samą dyskusje zaś tymczasowo zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Dobra, ponownie otwieram dyskusję, albowiem ciekawi mnie wasza opinia. Który styl Pocieszania Pinkameny bardziej wam się podobał, normalny dialog, czy raczej ten przypominający sesję? Jeśli podoba wam się aktualny styl mogę zrobić trzecią edycję w formie minisesji. Patrząc na zainteresowanie zabawą 3 edycja wydaje się nieunikniona . Słucham zatem, wolicie sesję, czy dialog? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Ja wolę sesje! Te emocje! Ten ogrom możliwości! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Sesjaaaa! YAY YAY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flynn013 Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Sesja, to jest to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Ależ się podniosła atmosfera zrobiła. Teraz to już sesja pełną gębą. Aż pomyślałem "proszę wstać. Sąd idzie. Rozprawę poprowadzi sędzia Celestia" xD Chyba już nikt nie ma wątpliwości, co do utrzymania formy sesji Teraz będą chyba najbardziej emocjonujące chwile! YAY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Cóż... Niestety zabawa umarła :(. Może zamkniemy 2 edycję i rozpoczniemy 3, wnosząc przy okazji nieco świeżości do gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Hmm... Ja jestem za. Bawią się tylko wysoko postawieni teraz, a zwykłe szaraki nie mogą. Wiem, że tak jest w życiu, ale jednak nie chciałbym mieć życia i na forum:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts