Skocz do zawartości

"Spadająca gwiazda" jacob.zvierz i Adm1(RED)

Omega

Recommended Posts

jacob.zvierz

(nie wiedziałem, że miała sztylet xd)

Usłyszałyście, że ten kto był w krzakach ucieka. Pod wpływem impulsu pobiegłaś za nim wyzywajac go od tchórzy. Fluttershy piegła za tobą starając się cie zawrócić, nakazać ci się zatrzymać ale jedyne co udało sie jej zrobić to pojękiwać coś pod nosem. Tymczasem zagłębiałyście się coraz bardziej w Las Everfree...

Dj Wave

Tego jeszcze brakowało, tamta klacz miała sztylet! Mało tego, postanowiła cię ścigać! Starasz się je zgubiić w lesie, ale nic to nie daje. Biegniesz dalej, może uda ci się dostać do starych ruin. Nie myśląc wiele rozwinąłeś skrzydłą i poleciałeś w stronę starego zamku.

• 2 weeks later...

(Sorry, że długo nie pisałem. Zapomniałem :flutterblush: )

jacob.zvierz

(Uważaj następnym razem co trzymasz w kieszeniach ;) )

Rozejrzałaś się po lesie i nagle dotarło do ciebie, że się zgubiłyście. Zgubiłyście drogę i nie wiedziałyście jak się stąd wydostać. W dodatku las byłpełen dźwięków, które działały na was... bardzo intensywnie. Fluttershy podskakiwała przy najmniejszym szmerze liści i cała dygotała.

- Co-co to było? - pytała Fluttershy - Patykowilki? A może Mantykory? Zjedzą nas! Na pewno nas zjedzą! - jęczała roniac łzy.

Dj Wave

Leciałeś dalej a gdy uznałeś, że jesteś dość daleko spojrzałeś za siebie. Wzleciałeś dośc wysoko by widzieć stary zamek więc w każdej chwili mogłeś uciec. Spojrzałeś na dwa kucyki, które cię goniły. Wyglądały na przestraszone, szczególnie ta o różowej grzywie. Zauważyłeś poruszenie w krzakach nieopodal klaczy. Przez chwile widziałeś parę żółtych ślepi. Groziło im niebezpieczeństwo a one nie wiedziały ską nadejdzie.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Utwórz nowe...