Spectra Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Kiedyś zadowolona byłaś z poprzednich wersji... Kwestia czasu aż ta również Ci się znudzi i przerobisz to samo oc po raz piąty Zmieniałam je ciągle ponieważ mimo tego, iż mi się nawet podobały to jednak nie było to to co chciałam osiągnąć. Teraz tak jak mówiłam jestem w 100% zadowolona, i nie zamierzam nic zmieniać A. I jeszcze jedno. Co to OC? Orginal/Own Characters- W skrócie OC Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Orginal/Own Characters- W skrócie OC Nie, co to znaczy, tylko... Co to znaczy? Co to OC? Link do komentarza
Spectra Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Nie, co to znaczy, tylko... Co to znaczy? Co to OC? To jest wykreowana przez ciebie postać (zwykle robiona na podstawie filmu, kreskówki itd.) . Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 To jest wykreowana przez ciebie postać (zwykle robiona na podstawie filmu, kreskówki itd.) . O! Mam coś takiego! Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Gratulację Rainbow, wymyśl jeszcze historię, imię błyskotliwe powiedzonka, stwórz wątek z OC i ciesz się razem z resztą. Link do komentarza
Spectra Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 O! Mam coś takiego! Juuujj, ale fajny rysunek Link do komentarza
Daktyl Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Zmieniałam je ciągle ponieważ mimo tego, iż mi się nawet podobały to jednak nie było to to co chciałam osiągnąć. Teraz tak jak mówiłam jestem w 100% zadowolona, i nie zamierzam nic zmieniać Mnie też często kusi żeby coś zmieniać w swoich OC,jednak tego nie robię... Trzymam się tej pierwotnej wersji,ewentualnie nowe OC robię... Na to forum wstawiłem tylko jedno z nich,lecz jest ich więcej... Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Juuujj, ale fajny rysunek Gratulację Rainbow, wymyśl jeszcze historię, imię błyskotliwe powiedzonka, stwórz wątek z OC i ciesz się razem z resztą. Spk Jestem Kimiko Hori a moja siostra to Yuki Hori XD Link do komentarza
Spectra Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Spk Jestem Kimiko Hori a moja siostra to Yuki Hori XD Japanese is best language Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Japanese is best language Siom siam sio si sia sio ^.^ -san Link do komentarza
Spectra Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Siom siam sio si sia sio ^.^ -san Ja tam się nie znam xD Link do komentarza
Daktyl Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 To chyba nie jest miejsce na takie dyskusje czyż nie ? Pogadanki o japońskiej ,,twórczości'' możecie chyba załatwić na PW a nie w temacie przeznaczonym do komentowania opisanego w nim kucykowego OC... Link do komentarza
Spectra Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 To chyba nie jest miejsce na takie dyskusje czyż nie ? Pogadanki o japońskiej ,,twórczości'' możecie chyba załatwić na PW a nie w temacie przeznaczonym do komentowania opisanego w nim kucykowego OC... Tia.. Masz rację.. Przepraszam =3 Link do komentarza
Hajime Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Ja tam się nie znam xD I właśnie takie są twoje wady :c Link do komentarza
Spectra Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Chciałam się zapytać czy dobrze by było dodać więcej informacji o rodzicach, oraz pożarze w którym zginęła jej rodzina? Czy wystarczy tak jak jest teraz? Bo tekst mam już przygotowany a zastanawiam się czy go dodać Link do komentarza
Daktyl Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 A daj... Lepiej aktualizuj jedną wersje zamiast co chwile przerabiać jedno OC całkowicie... Link do komentarza
Recommended Posts