Zucharski Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 1. Sam, nie mam z kim. Ale nie wyobrażam sobie też oglądania premierowego odcinka na jakimś ponymeecie. Raz że bez napisów i mało zrozumiem, to jeszcze reszta hałasuje i nie da się spokojnie oglądać. 2. Na yt, na kanale Mystherii, albo kogoś innego, mam coś tam w subskrypcjach. 3. Różne przeróbki/parodie, MOV-y, kiedyś Poniatora ale coś przestał wrzucać, muzykę, pmv. Link do komentarza
Dolritto Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 O, widzę, że mój nick padł tu kilka razy, więc i ja się wypowiem Słucham? Najlepsza jakość filmów na całym YT, kontaktowa miła i ogarnięta osoba ( I jeszcze mózg rozje... yyyyy tego no, y na kawałki, że pisze w moim temacie ); jak dla mnie filmy od Ciebie w połączeniu z tribute od Prilli111 (pełny nick, ale prawdziwa Prilla jest tylko jedna!) to combo które oddziela mnie od codzienności i pozwala cieszyć się MLP na ful! I dzięki, że tłumaczysz, jesteś wielka!!! Link do komentarza
Artiem Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 W 100% zgadzam się z Dolritto. Nie mam nic do dodania. Po prostu kawał świetnej roboty. Obyś nigdy nie przestała tego robić co robisz najlepiej 1 Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 1. Zazwyczaj sam, chociaż czasami wpadają znajomi/przyjaciele i wtedy oglądamy razem. Tylko że lepiej moim zdaniem samemu bo bardziej można skupić na fabule i jest lepsza przyjemność z oglądania. 2. Telewizję omijam szerokim łukiem. Także na internetach, takich kanałach jak Mystheria itp. 3. Różne arty, parodie, rysunki i tak dalej. W fandomie jest bardzo dużo utalentowanych osób dlatego jest w czym wybierać. Link do komentarza
Lordek Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Temat ,,umar''. Zamykam. Link do komentarza
Recommended Posts