Vorczu Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Witam. Z czystej ciekawości chciałem zapytać czy jeszcze ktoś interesuje się tak starym i zacnym dziadkiem jak WoW? Ba! może nawet ktoś myka jako "test gamer" na polskim serwerze Studni Słońca ? ;] No i Smite!!! Mało kto słyszał ten zacny tyt. MOBA a może jednak ktoś pocina? Dla zainteresowanych DotA2 lub LoL'em dodam że tutaj mamy do czynienia z podobnym zamysłem jak to w MOBA bywa lecz w czystym 3d oraz osadzonym w mitologiach nordyckich, greckich i innych, polecam serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Pierwsze słyszę o takim serwerze, ja gram na Sunwell, serwer wotlk 3.3.5a polski serwer online jest około 2.5k w godzinach popołudniowych. Gram po stronie przymierza, jakbyś chciał zagrać to zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 1. Proponowałbym rozdzielenie tematów, gdyż obie gry są innych gatunków... wow to mmorpg a smite to moba... 2. Nie wiem kto do jasnej wyrzuca tematy gier do archiwum, ale były 2 czy 3 dla wowa i 1 dla smite'a 3. Gram w wow'a, ale zmartwię was... Nie gram na pirackich serwerach... Moje postaci, wszystkie na realmie Bronzebeard (serwer europejski): Kuoth - Mój main, Dwarf warrior 90 Tarreth - Druga postać, pandaren hunter, chwilowo w okolicach 64 Skysplot - Człeczyna warlock, poziom 39 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Pierwsze słyszę o takim serwerze, ja gram na Sunwell, serwer wotlk 3.3.5a polski serwer online jest około 2.5k w godzinach popołudniowych. Gram po stronie przymierza, jakbyś chciał zagrać to zapraszam No i właśnie o Sunwellu tu mowa ;] 1. Proponowałbym rozdzielenie tematów, gdyż obie gry są innych gatunków... wow to mmorpg a smite to moba... 2. Nie wiem kto do jasnej wyrzuca tematy gier do archiwum, ale były 2 czy 3 dla wowa i 1 dla smite'a 3. Gram w wow'a, ale zmartwię was... Nie gram na pirackich serwerach... Moje postaci, wszystkie na realmie Bronzebeard (serwer europejski): Kuoth - Mój main, Dwarf warrior 90 Tarreth - Druga postać, pandaren hunter, chwilowo w okolicach 64 Skysplot - Człeczyna warlock, poziom 39 1. To temat typowo zapoznawczy z tematem. Raczej nie myślałem że będzie tu jakikolwiek ruch więc postanowiłem dać i WoW'a i SMITE do jednego worka. 2. No szkoda, pewnie z automatu są dodawane do archiwum. 3. Nie każdego stać, a i nie każdy chce płacić Blizzkowi za pogranie sobie parę godzin w tyg. ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Grasz w Hordzie czy Przymierzu ?? Jak chciałbyś pograć razem to mój nick to Amozathierus Druid NE Serwer Feronis Edytowano Maj 28, 2013 przez Patyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 No na Moltenie grałem po stronie Ally więc chyba i tu będę grać na Ally. Tyle że zanim ja dobiję 80lvl to ohohohoho Jak coś : SCYRA DRAENEI MAGE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts