Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Tak, tak! Moja sis wreszcie sobie wybrała wygląd, chociaż pewnie wolałaby alicornem zostać... Imię: GhostPencil CM: Brak, ale raczej skłania się do czegoś z rysowaniem Wiek: 9 (ludzkich) lat Zainteresowania: Zwierzęta, Rysowanie, Horrory, Budowanie w Minecraft, Rodzaj: Jednorożec Zawód: Szkoła :( Charakter: Bardzo wrażliwa, lojalna, boi się nowości, jak coś się jej nie podoba, to tego nie robi i kropka. Zazwyczaj wesoła, ale drażliwa. Wygląd: Różowy jednorożec z czerwoną grzywą w czarne pasemka. Jej czerwone oczy wytrzymają widok najgorszego horroru. Symbolika wyglądu: Róg: Częstsze używanie rąk niż bujanie w obłokach Mroczne kolorki: Uwielbienie dla mrocznych rzeczy Mieszka z Pokemoną i pomimo mocnej wytrzymałości na widoki krwawe, trzyma się od niej z dala, kiedy ta wpada w szał. Zazwyczaj jednak trzymają się razem i wspierają, chociażby w grach komputerowych. Nie lubi MLP tak jak Poke, ale interesuje się tym trochę. Kiedy Pokemona zemdlała przy słuchaniu Silent Ponyville, dla Ghost Pencil ten fic wydawał się nudny. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Imię Okej, jest dobrze, całkiem całkiem PlusikCM Brak, hmmm, przymknę na to oko bo jest młoda NothingWiek Po co podawać ludzkie, jak już ponyfikacja to pełną parą, MinusikZainteresowania To opisujesz w końcu Oc czy swoją siostrę ? Bo jakoś nie wyobrażam sobie kucyka grającego w Minecraft... Reszta ujdzie w tłoku Ogólna ocena to 6/10 Link do komentarza
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 To jest moja siostra w formie kucyka. Kucyki w MC nie grają?http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4ncI5BTIBNM#t=30s Link do komentarza
Dolritto Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 To jest moja siostra w formie kucyka. Kucyki w MC nie grają?http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4ncI5BTIBNM#t=30s A komputery mają? Raczej nie. Link do komentarza
Oreo_maniak Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Nie, jednakże mają automaty do gier (sprawdź temat o rozwoju techniki w ponyvil ) Setny post ! whuuuuhu Link do komentarza
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 A komputery mają? Raczej nie.Dziwne, bo o technlogii i kompach pisałam w temacie własnej ponyfikacji i nikt się na to nie skarżył. To ponyfikacja mojej siostry, nie jej OC. Link do komentarza
Recommended Posts