Eter Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Gram w RO2 od około roku, głównie na trybie realistycznym, planuje zakup dodatku Rising Storm. Zapraszam do dyskusji. Link do komentarza
Legion990 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Mam to razem z dodatkiem rising storm, od dluzszego czasu szukam kogos z kim moglbym pograc w jednej druzynie. Link do komentarza
Eter Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Mam to razem z dodatkiem rising storm, od dluzszego czasu szukam kogos z kim moglbym pograc w jednej druzynie. Świetnie się składa ! Jestem chętny do popykania w weekend w godzinach popołudniowych ( mam pracujący weekend w godzinach rannych ). Link do komentarza
Legion990 Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Świetnie się składa ! Jestem chętny do popykania w weekend w godzinach popołudniowych ( mam pracujący weekend w godzinach rannych ). Pewnie. zazwyczaj jestem popołudniu na PC no chyba ze dzien wczesniej niespalem w nocy. Link do komentarza
Recommended Posts