Gość Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Witam wszystkich brony i pegasis. Jeśli jesteście zainteresowani fanmade'ową muzyką MLP to zapewne słyszeliście o albumie Rainbow & Rooted: Four's Fall Down. Chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze ulubione utwory z tego albumu (możecie je znaleść i przesłuchać tu: http://balloonparty.bandcamp.com/album/fours-fall-down) Moje ulubione to: - Yoka the Changeling - Feisty Rainbow - Aftermath - Prismatic - Aoshi ft. Fluttershy - FluttERR - AssertiveFluttershy - Skybound - hackamore - Don't Come Back, Luna - Bartekko - Dawn - The Living Tombstone - Run, Shoot, Kill, Cry - Grizzly - Kickin' Chicken Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Sens istnienia tematu jest co najmniej dziwny... Mamy wybrać swoje ulubione tracki z jednego albumu jednego wykonawcy? To suma summarum jest tak jakbyś z góry narzucił wszystkim wybranie ulubionego utworu z All Hope Is Gone Slipknota [swoją drogą spoko, polecam]... a tematu nie usprawiedliwia duża ilość kawałków w albumie. Lepiej by było założyć ogólny wątek dotyczący muzyki fandomowej, no chyba, że taki już istnieje. Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Sens istnienia tematu jest co najmniej dziwny... Mamy wybrać swoje ulubione tracki z jednego albumu jednego wykonawcy? To suma summarum jest tak jakbyś z góry narzucił wszystkim wybranie ulubionego utworu z All Hope Is Gone Slipknota [swoją drogą spoko, polecam]... a tematu nie usprawiedliwia duża ilość kawałków w albumie. Lepiej by było założyć ogólny wątek dotyczący muzyki fandomowej, no chyba, że taki już istnieje. W albumie jest ok. 55 utworów, od ok. 55 różnych osób (np. AssertiveFluttershy, TheLivingTombstone, 5Copy itd.) Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 W albumie jest ok. 55 utworów, od ok. 55 różnych osób (np. AssertiveFluttershy, TheLivingTombstone, 5Copy itd.) Ah, gomene. Moje niedopatrzenie Co nie zmienia faktu, że nadal ograniczamy się do jednego albumu. Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Ah, gomene. Moje niedopatrzenie Co nie zmienia faktu, że nadal ograniczamy się do jednego albumu. Teoretycznie mogłem to zrobić bardziej ogulnie, ale nie pomyślałem , ale co tam Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Stary temat bez przyszłości, przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts