SystemShy Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Witajcie w dziale Fluttershy!Dział ten jest poświęcony najsłodszej istocie jaką kiedykolwiek poznaliście lub poznacie: Fluttershy! Na wstępie wypadałoby się przedstawić samej Fluttershy tym temacie, uwaga jest troszkę nieśmiała i musicie ją jakoś zainteresować swoją osoba. Tutaj możecie zadawać jej męczące was pytania na które ona z chęcią odpowie. Zapraszam do udziału w wielu grach i zabawach jak i w quizie gdzie wasza wiedza zostanie wystawiona na próbę. W dyskusji możecie porozmawiać z innymi na ciekawe tematy. Kiedy zadomowicie się w dziale fajnie będzie gdy wpiszecie się na liste fanów. Jeśli ktoś z was ma jakieś pomysły lub wie czego w tym dziale brakuje zapraszam do tematu organizacyjnego gdzie spokojnie można podzielić się pomysłami. Mamy nadzieję ze milo spędzicie z nami czas i postanowicie zaglądać do nas dość często SystemShy i Future Pony Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Witajcie fani Fluttershy i nie tylko! Z tej strony nowy Avatar naszej kochanej żółtej ulubienicy, czyli ja. Chcę się z Wami tylko przywitać i ogłosić, że będę się starał jak najlepiej zastąpić poprzedniego Avatara - Systema - który niestety zakończył swoją przygodę. Liczę na wspaniała zabawę i Waszą aktywność w dziale! Pamiętajcie, że to własnie Wy tworzycie ten dział i to dzięki Wam możemy się wspólnie bawić!-Ymm... czy ja...-Tak Fluttershy, co się stało?-Ja chciałam tylko...-Taaaaaak?-Powitać Cię w imieniu wszystkich moich przyjaciół i swoim. -Dziękuję Ci moja droga! Mam nadzieję na wspaniałą współpracę! I liczę na to, że każdy kto tu zawita, będzie zadowolony! To tyle z mej strony, jeżeli chodzi o przywitanie... pora zająć się działem! ~Stachul - Nowy Avatar Fluttershy i Future Pony Link do komentarza
KochamChemie Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts