ROBoT Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Witam.Od jakiegoś czasu coś tam staram się rysować. Na początek postanowiłem rysować kucyki prosto z serialu. Oto wyniki mojej pracy. Rysunki są rysowane w zeszycie w kratkę (kiedy zacząłem innego nie miałem a gładkiego nie mogę nigdzie dostać ). proszę o szczerą ocenę (wiem że kratka to zło ,oraz nie musicie mi wypominać kolorów. Wiem że mam ich za mało ) odcinek 5 odcinek 6 odcinek 8 Obrazki są te same ale w lepszej rozdzielczości. Edytowano Lipiec 1, 2013 przez ROBoT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 powiem tak widziałem dużo gorsze rysunki a te są JAK NA PIERWSZE ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Hunter Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Jak na pierwsze rysunki to bardo ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Jak na pierwsze rysunki to bardo ładnie. A jak na rysunek?? (nie pierwszy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Hunter Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 A jak na rysunek?? (nie pierwszy) Też. No proporcje są zachowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Cóż.. Szczerze mówiąc, wyszło słabo. Fatalna jakość i estetyka, no i drugie zdanie nazwy tematu nieco odstrasza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Cóż.. Szczerze mówiąc, wyszło słabo. Fatalna jakość i estetyka, no i drugie zdanie nazwy tematu nieco odstrasza. Co do jakości i estetyki wszystko psuje fakt 1.Zeszytu 2.w kratkę. Nazwa zmieniona.(w tamtym momencie innego pomysłu nie miałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts