Zbysio Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Tak sobie przeglądałem forum, i nie znalazłem stosownego działu do otrzymania takiej pomocy, więc piszę tu, bo gdzieżby indziej znajdę kogoś kto będzie się na tym znał Otóż czy jest wśród was ktoś, kto ogarnia program Inkskape? Widzę, że to porządny program do tworzenia wektorów, i próbuję się go nauczyć, lecz jest to dość, ha! Bardzo trudne. Poradniki w internecie są liche i nic mi nie dały. Czy ktoś mógłby służyć mi pomocą i powiedzieć jak do jasnej ciasnej ogarnia się te ścieżki w tym programie? Dzięki z góry za pomoc. Swoją drogą. Przydałby się dział, gdzie można by zadawać pytania odnośnie pomocy w różnych sprawach. Moim zdaniem takiego brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Poradniki od gościa, który robi w Photoshop'ie: http://www.youtube.com/watch?v=wJcKHLJTRzA Sam dzisiaj ściągnąłem Inkspace'a i pobieżne sprawdzenie wykazuje podobne narzędzia do PS, chociażby najistotniejsza krzywa Beziera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Okej, pomogło mi to ogarnąc te zakichane ścieżki, ale jednak Inkscape się trochę różni. Ja i tak nie zamierzam robić wektorów postaci, którę już się pojawuły, tylko tworzę swoje, że tak powiem - pozy kuców, więc przede mną długa droga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Ja ogarniam :"D [co z tego, że już sierpień, mogę.] Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Nomiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Teraz to ja już sobie sam go ogarnąłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts