Ushold Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Macie przed sobą OCENZUROWANĄ, CAŁKOWICIE BEZPIECZNĄ DLA NIEWINNYCH OCZU wersję mojego dzieła. Zainspirowane fickiem Gentelman for mares (chociaż linka nie dam). To historia młodego człowieka, który dzięki nagłemu pojawieniu się Equestrian na Ziemi, mógł podjąć nową, bardzo kontrowersyjną pracę. Prolog - https://docs.google.com/document/d/1J9grh1TuL-UU7_cJqbaNWhIQjnPvglHB3rP_kC6IoTg/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) Hmm, Polska wersja pana Gentlemana? Znam ten fic, ale czy Tobie się uda go przerobić? Zobaczymy... akurat HumanxPonies są zakazane, mój drogi. Więc, powodzenia. Przyda Ci się. Edytowano Lipiec 22, 2013 przez Verard Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ushold Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 HumanxPonies są zakazane, mój drogi. Gdzieś o tym czytałem, dlatego nie będzie scen dosłownych. Przynajmniej nie w wersji ocenzurowanej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) Fic nie lepszy, nie gorszy od standardowych ficów TCB(widać nawiązania). Mimo, że jest trochę dziwny to i tak wystawiam mu ocenę pozytywną. P.S Powodzenia w dalszych rozdziałach. Edytowano Lipiec 22, 2013 przez Torrez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Dobrze się to to czytało, ciekawy świat. Nie, nie miałem styczności z oryginałem. No i czekam na sceny "usunięte", bo w takim opowiadaniu powinny być dostępne w podstawowej wersji tego dzieła, bo to tak, jakby usunąć z Gry o Tron zabijanie/magię z Harrego Pottera, bo "to brutalne/satanistyczne". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się